ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Σύλλογος ΠΕ Γλυφάδας Βάρης- Βούλας -Βουλιαγμένης: Για το πόθεν έσχες και τις σχολικές επιτροπές

Έγγραφο αρχής καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων περί μη υποβολής ΔΠΚ & ΔΟΣ που αφορούν μέλη του Συλλόγου μας ορισμένα στις Σχολικές Επιτροπές αρμοδιότητάς μας.


Α. Εκφράζουμε την έντονη αντίδρασή μας απέναντι στους Δήμους Γλυφάδας και Βούλας Βάρης Bουλιαγμένης, οι οποίοι όρισαν τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς στις Σχολικές Επιτροπές και παρά τις παραιτήσεις των μελών μας από την άσκηση καθηκόντων τους (περίπτωση Δήμου Γλυφάδας) εγκαλούνται με πρόστιμο και ποινικές κυρώσεις με βάση το έγγραφο της αρχής καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων.

Β. Καλούμε : 1) τους Δήμους να αναλάβουν το αντίστοιχο οικονομικό κόστος για τα μέλη μας και 2) τη ΔΟΕ να αναδείξει το θέμα, να καλύψει νομικά ,οικονομικά και συνδικαλιστικά τους συναδέλφους με κάθε πρόσφορο μέσο, οι οποίοι επιφορτίζονται με τεράστια ταλαιπωρία που απορρέει πέρα από τα καθήκοντά τους ως εκπαιδευτικοί και Δημόσιοι υπάλληλοι.


Για το ΔΣ του Συλλόγου



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια