ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εγγραφές στα προγράμματα κολύμβησης του Δήμου Γλυφάδας

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα προγράμματα κολύμβησης παιδιών και ενηλίκων του Δήμου Γλυφάδας, που πραγματοποιούνται στο ανακαινισμένο κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο.



Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους καθημερινά από τις 9 π.μ. ως τη 1 μ.μ. και από τις 4 μ.μ. ως τις 8 μ.μ. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» (Φοίβης 14, πλατεία Νυμφών). Πληροφορίες στο 2108943807.

Σύντομα θα ανακοινωθούν αναλυτικά τα προγράμματα κολύμβησης, για όλες τις ηλικίες, που οργανώνει και υλοποιεί ο Δήμος Γλυφάδας. Την περασμένη χρονιά, συνολικά 1000 περίπου ενήλικες και 500 παιδιά συμμετείχαν στα σχετικά προγράμματα.

Παράλληλα, από τη φετινή χρονιά, οι καταδύσεις επέστρεψαν - μετά από αρκετά χρόνια - στο δημοτικό κολυμβητήριο Γλυφάδας, όπου τοποθετήθηκε νέος, ασφαλής και πιστοποιημένος, βατήρας. Η εν λόγω σανίδα καταδύσεων πληροί τις προδιαγραφές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FINA) και είναι εγκεκριμένη για χρήση σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και εθνικά. Φέτος, επίσης, για πρώτη φορά, το δημοτικό κολυμβητήριο της Γλυφάδας βρέθηκε μέσα στα τρία πρώτα στην Ελλάδα σε διαύγεια και καθαρότητα νερού.



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια