ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δούρου: Σταματήστε τα δελτία τύπου και τα τιτιβίσματα

«Η περιφέρεια στηρίζει τη μάχη που δίνουν εδώ και 24ωρα οι πυροσβέστες, οι εθελοντές και οι πολίτες. Από την πρώτη στιγμή με δική μας εισήγηση ο Δήμος κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης», ανέφερε η Ρένα Δούρου.

Στην ΕΡΤ μίλησε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία σημείωσε πως η κατάσταση παραμένει δύσκολη αλλά γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να προστατευθούν ζωές και περιουσίες.

Η Ρένα Δούρου αναφέρθηκε και στην πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει αναφορικά με τις πυρκαγιές σημείωσε: «απευθύνω έκκληση σε όλους, σταματήστε τα δελτία τύπου, τα τιτιβισματα και τα ποσταρίσματα. Σεβαστείτε τους πυροσβέστες, τους πολίτες, τους εθελοντές που παλεύουν με τις φλόγες. Όταν επιχειρούμε σιωπούμε. Δελτία τύπου από ξαπλώστρες σε νησιά και τιτιβίσματα από κλιματιζόμενα γραφεία να μην γράφονται. Έστω και για πρώτη φορά ας σταθούν κάποιοι στο ύψος των περιστάσεων».
Η Περιφερειάρχης υπογράμμισε: «Η περιφέρεια στηρίζει τη μάχη που δίνουν εδώ και 24ωρα οι πυροσβέστες, οι εθελοντές και οι πολίτες. Από την πρώτη στιγμή με δική μας εισήγηση ο Δήμος κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και με αυτή την κίνηση οι συμπολίτες μας που έχουν πληγεί μπορούν να βρουν στέγαση στις δύσκολες στιγμές που περνούν. Από την πρώτη στιγμή στείλαμε στα μέτωπα όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις και πλέον στα μέτωπα επιχειρούν 26 υδροφόρες».
Αναφερόμενη στην κατάσταση των ενεργών μετώπων η Περιφερειάρχης Αττικής είπε: «η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά ευτυχώς πολλοί άξιοι άνθρωποι δίνουν τη μάχη χωρίς διάλειμμα. Η εικόνα που έχω για όλα τα μέτωπα είναι πως κανείς δεν έχει φύγει από τη θέση του. Σε συνεργασία και με εξαιρετικό συντονισμό προσπαθούμε να σταματήσουμε την καταστροφή και να μην θρηνήσουμε θύματα. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και οργισμένος αλλά γνωρίζει πως γίνεται ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό. Ο κόσμος βοηθά όσους βρίσκονται στο πεδίο της δράσης και όχι σε όσους βρίσκονται στα τηλεοπτικά παράθυρα».



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια