ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τι νυφικό θα φορούσε η Χατζηγεωργίου στο γάμο με τον Μπουρδούμη

Δείτε ποιου σχεδιαστή το νυφικό θα φορούσε η Χατζηγεωργίου στον γάμο με τον Μπουρδούμη, αλλά τελικά θα μείνει στην ντουλάπα της δημοσιογράφου.
Ο ξαφνικός χωρισμός του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου ένα μήνα πριν τον γάμο τους τάραξε τα νερά της ελληνικής showbiz.

Το καθόλου happy end του πολυσυζητημένου και πολυφωτογραφημένου love story είναι γεγονός, αφού όπως φαίνεται δύο ημέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο στην Πάτμο όπου βρίσκονταν για διακοπές, καβγάδισαν έντονα για σοβαρό λόγο και έβαλαν τέλος στη σχέση τους.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ο λόγος του χωρισμού που έβγαλε εκτός εαυτό την Αλεξάνδρα ήταν αρκετά σοβαρός και έτσι όλες οι προετοιμασίες του γάμου πάγωσαν.

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου βρίσκεται πάλι στον Alpha και σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ τις επόμενες μέρες ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρόκειται να μαζέψει τα πράγματά του από της σπίτι της δημοσιογράφου στη Γλυφάδα, εκεί που έμεναν το τελευταίο διάστημα, δείχνοντας έτσι ότι δεν υπάρχει περιθώριο επανασύνδεσης.

Ολα ήταν έτοιμα για τον πολυσυζητημένο γάμο, και φυσικά η Χατζηγεωργίου είχε έτοιμο το νυφικό της, το οποίο ήταν μια εντυπωσιακή δημιουργία του Ελληνα σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, οποίος μάλιστα έχει και συγγενική σχέση με τη δημοσιογράφο.

Τελικά το νυφικό θα μείνει στην ντουλάπα και η Χατζηγεωργίου έχει ήδη επιστρέψει στην καθημερινότητα, ενώ για τη νέα σεζόν θα εμφανίζεται και στο πλευρό του Νίκου Μάνεση τα Σαββατοκύριακα.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το νυφικό, και δυστυχώς δεν θα την δούμε ντυμένη νύφη, δείτε παρακάτω μερικές από τις τελευταίες δημιουργίες του Βρεττού Βρεττάκου.



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια