ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πόσο κοστίζει σε μια τετραμελή οικογένεια μια εβδομάδα διακοπών

Ασύμφορο θεωρείται το κόστος διακοπών -εκτός Αθηνών- για μια τετραμελή οικογένεια, κατά την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει όπως και οι συνήθειες του μέσου Έλληνα ταξιδιώτη, ο οποίος επιλέγει να ταξιδέψει με το δικό του αυτοκίνητο, υποστηρίζουν οι επαγγελματίες στον τουρισμό.


Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, επισημαίνουν, φέτος μεγαλύτερη προτίμηση εκδηλώνεται για κοντινούς προορισμούς, όπους οι εκδρομείς μπορούν να φθάσουν οδικώς, όπως το Ναύπλιο, το Λουτράκι, το Πόρτο Χέλι και το Αίγιο.

Όπως αναφέρουν στον Αθήνα 9.84, μια οικογένεια τεσσάρων ατόμων που θα ταξιδέψει την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου στην ηπειρωτική Ελλάδα θα πληρώσει κατά μέσο όρο για βασικά έξοδα 600 με 650 ευρώ. Στα 1.100 ευρώ υπολογίζονται, κατά μέσο όρο, τα έξοδα για μια οικογένεια τεσσάρων ατόμων, που θα επιλέξει να περάσει την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου σε κάποιο νησί, με τα δεδομένα ν’ αλλάζουν όταν πρόκειται για ιδιαίτερα δημοφιλή νησιά.

«Εάν αποφασίσουν να επιλέξουν κάποιο από αυτά τα μέρη», όπως μας είπαν, «το ποσό που θα πρέπει να υπολογίσουν ότι θα ξοδέψουν ανέρχεται το ελάχιστο στα 1.600 ευρώ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, νησιά, όπως η Πάρος, η Νάξος και η Σαντορίνη, έχουν μεγαλύτερη ζήτηση αυτή την περίοδο γιατί ξεκίνησαν πολύ νωρίς τα πακέτα προσφορών.

Δέσποινα Μπαρδάκου


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια