ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

My Market: Η αλυσίδα που επενδύει στην εκπαίδευση

Η πλειοψηφία των Ελλήνων ενδιαφέρεται για το μέλλον των παιδιών τους και κυρίως για την δυνατότητα που πρέπει να έχει η οικογένεια να τα στηρίξει κατά την διάρκεια των σπουδών της.

Δεν είναι πρώτη αλλά η τρίτη φορά που η METRO AEBE, θέλοντας να στηρίξει τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, αναγνωρίζει τις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης επαγγελματικής ζωής για τους νέους ανθρώπους. Για αυτό ακριβώς το λόγο προσφέρει στους εργαζόμενους της το ποσό των 10.000,00€ ως υποτροφία για την στήριξη εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών των παιδιών των εργαζομένων της.
Κόντρα στις δυσκολίες και τις πρακτικές της εποχής η ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ στηρίζει το μέλλον των οικογενειών των εργαζομένων της και με αυτή την υποτροφία κινητροδοτεί το ταλέντο και την διάθεση για εξέλιξη και επιτυχία. Έτσι, το παιδί ενός από τους εργαζομένους, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της προτίμησής του και επιπλέον θα έχει τη δυνατότητα να προσληφθεί στην εταιρεία στο άμεσο μέλλον, εφόσον το επιθυμεί.
Μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή των παιδιών είναι να είναι απόφοιτοι ΑΕI και η επιλογή γίνεται με αυστηρά κριτήρια που εξετάζουν το ετήσιο εισόδημα, το βαθμό πτυχίου αλλά και τα χρόνια εργασίας του γονέα. Η έμφαση δηλαδή δίνεται στα κοινωνικά δεδομένα ενισχύοντας το δικαίωμα όλων στην ανώτατη εκπαίδευση και την υποχρέωση μιας εταιρείας με κοινωνική ευαισθησία να ανοίγει το δρόμο σε νέους ταλαντούχους με όνειρο και όραμα.



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια