ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Στον Πειραιά το ιστορικό Ιταλικό ιστιοφόρο «Palinuro» – Επισκέψιμο για το κοινό

Στο λιμάνι του Πειραιά έχει αγκυροβολήσει, από χθές και θα παραμείνει έως 15 Αυγούστου, το εκπαιδευτικό ιστιοφόρο του ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού «Palinuro». Σύμφωνα με την πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα, η απόφαση να συμπεριληφθεί η Ελλάδα στο εκπαιδευτικό ταξίδι του 2017, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την επιθυμία σύσφιξης των δεσμών μεταξύ των δύο χωρών και υπογραμμίζει την φιλία προς τον ελληνικό λαό, μέσω της παρουσίας ενός πλοίου συμβόλου της Ιταλίας και του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού.


Επίσης, γνωστοποιεί πως όσοι αγαπούν τα πολεμικά πλοία ή έχουν απλώς την περιέργεια να δουν ένα από κοντά, θα μπορέσουν να επισκεφθούν το ιστιοφόρο Palinuro σήμερα την Κυριακή, από τις 10:00 έως τις 12:00 και 16:00 έως 19:00, και τη Δευτέρα, από τις 10:00 έως τις 12:00 και 16:00 έως 18:00.

Το Palinuro είναι ένα ιστορικό ιστιοφόρο πλοίο, τύπου γολέτας, με το οποίο εκτελείται το φετινό εκπαιδευτικό ταξίδι των ναυτικών δοκίμων της Ιταλικής Σχολής Υπαξιωματικών του Ταράντο (Taranto).
Μετά τον σταθμό στον Πειραιά, το Palinuro θα συνεχίσει το ταξίδι του στο Αιγαίο και θα καταπλεύσει στα λιμάνια της Λάρνακας και της Ρόδου, συνεχίζοντας την εκπαίδευση των νέων δοκίμων στις ναυτικές και ναυτιλιακές επιστήμες.

Επισημαίνεται, τέλος, πως για την επίσκεψη θα πρέπει να γίνει κράτηση, μέσω του γραφείο του ακόλουθου Άμυνας της πρεσβείας της Ιταλίας στην Αθήνα (αποστέλλοντας ονοματεπώνυμο και στοιχεία ταυτότητας, την ώρα και μέρα της επίσκεψης και ενδεχομένως τις πινακίδες του αυτοκινήτου για να επιτραπεί η πρόσβαση στην Πύλη E11 του Λιμένα) στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας: addettodifesa.atene@gmail.com






Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια