ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Σιλικόνη & καρύδες: Οι διάσημες Ελληνίδες του επόμενου Survivor!

Αυτές θα είναι οι υποψήφιες που ακούγονται για το επόμενο Survivor!
Είναι πολλές, καυτές και γεμάτες -φυσικές ή τεχνητές- καμπύλες. Αυτά είναι τα πιο τρανταχτά ονόματα που έχουν ακουστεί ως τώρα.


Μπορεί να ακούγεται κουλό, αλλά κάτι παραπάνω θα γνωρίζει ο τούρκος παραγωγός Acun Ilicali, ο οποίος -σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα- φέρεται να έχει κάνει πρόταση μαμούθ στην Πάολα προκειμένου να δεχθεί να μπει στο επόμενο Survivor.

Ακόμη και αν εμείς, από τις τραγουδίστριες της κλάσης της, θα προτιμούσαμε την Αγγελική Ηλιάδη, ιδίων φυσικών προσόντων, που είναι σαφώς πιο αθλητική και έχει και ως μπόνους και τον αδελφό personal trainer για να την προετοιμάσει κατάλληλα.
Ενώ υπονοούμενα για το αν έχει δηλώσει συμμετοχή άφησε και η παλιά μας γνώριμη (που πλέον είναι πιο σέξι και γυμνασμένη από ποτέ) Σάσα Μπάστα, που μετά από μια συνάντηση με τον Μπο σε ένα γυμναστήριο στη Γλυφάδα, πόσταρε πως 'Προσπαθώ να μάθω τα κόλπα του Survivor από τον καλύτερο'.


Ενώ πλαστική στήθους έχει κάνει και η Κόνι Μεταξά, που βλέπετε και στην κεντρική φωτό, το όνομα της οποίας επίσης ακούγεται (ήταν να μπει και στο περσινό).
H αλήθεια είναι ότι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την ομάδα των Διάσημων είναι πολλά (Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Νίκος Αναδιώτης, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Αποστόλης Τότσικας, Κατερίνα Τσαβάλου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου) και μη επιβεβαιωμένα.
Αν και εκείνο που μας έχει ενθουσιάσει, εξού και την βάλαμε κεντρική φωτό στο αφιέρωμα, είναι εκείνο της 'ποτέ δεν σε ξεχάσαμε, ποτέ δεν σε ξεπεράσαμε, Ιωάννας Πηλίχου, που ακούγεται για το Survivor, ενώ ταυτόχρονα φέρεται να έχει υπογράψει ήδη στο Nomads
Η δεδηλωμένη καψούρα μας, Φελίσια Λαπάτη, μοιάζει -από το παρακάτω post- να έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή (ή τουλάχιστον θα έπρεπε).

Άρα το μόνο που μένει είναι να διαπιστώσουμε ποιο άλλο fitness girl θα ακολουθήσει το παράδειγμά της (Εσένα κοιτάζω, εξωτική 26χρονη γυμνάστρια & μοντέλο Αντζέλικα Γιασεμή).

Επίσης μην ξεχνάμε ότι η παραγωγή έχει δεσμευτεί ήδη να πάρει την Ειρήνη Κολιδά και του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο και η ίδια, όπως δήλωσε και στον Αρναούτογλου, φαίνεται να θέλει να επιστρέψει.
Αν και η μεγαλύτερη ανατροπή θα ήταν κάποιος να πείσει την Κατερίνα Στικούδη, που δήλωσε 'Και 100% τηλεθέαση να είχε, δεν θα πήγαινα. Και 1.000.000 ευρώ την εβδομάδα να μου έδιναν, δεν θα πήγαινα. Πρώτα από όλα για την υγεία μου. Εγώ έχω τη διατροφή μου, τις βιταμίνες μου. Δεν θα μπορούσα να αντέξω ούτε μία μέρα', να πάει στην συγκεκριμένη παραλία. Αρκεί να έπαιρνε μαζί τα 'παρτά' ολόσωμα που προτιμά τον τελευταίο καιρό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, με τόσες παίκτριες, επώνυμες και ανώνυμες, που θα σκάσουν μύτη ταυτόχρονα, θα υπάρχει σίγουρα πληθώρα σέξι φωτογραφήσεων όπως τις παλιές καλές εποχές. Όταν π.χ. η Χριστίνα Κολέτσα έκανε το πρώτο της σέξι εξώφυλλο ενώ ήταν ακόμη εντός του σπιτιού του Fame Story
Και ότι η καρύδα θα συνεχίσει να είναι το αγαπημένο αξεσουάρ κάθε ινσταγκραμάτης Ελληνίδας.




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια