ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα 29/9

Παρασκευή σήμερα και καλό είναι να το ρίξουμε έξω! Ωστόσο, οφείλουμε να προσέχουμε τον επιπόλαιο αυθορμητισμό, την υπερβολική αυτοπεποίθηση και τα βιαστικά λάθη, ειδικά αν ανήκουμε σε Παρορμητικό Ζώδιο του 3ου δεκαημέρου, αφού η επιρροή της Αντίθεσης Δία-Ουρανού θα συνεχίσει για αρκετές μέρες ακόμα!



ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό θα μπορούσες να αφιερώσεις πολύ χρόνο για τακτοποιήσεις θέματα που είναι σε στασιμότητα. Ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις λόγω περιστάσεων που δεν έχουν τον έλεγχό σου. Θα μπορούσες να ζήσεις αυτή την παλιά απογοήτευση. Δεν υπάρχει τακτική που να καταπολεμά τον αόρατο εχθρό. Αποδέξου το γεγονός ότι μπορεί να μην είσαι σε θέση να ολοκληρώσεις όλα όσα θέλεις να κάνεις. Χάρισε στον εαυτό σου ένα ήσυχο βράδυ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν την σχέση σου, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλή ενέργεια μπορεί να δαπανηθεί για ένα σκοπό που πιθανότατα δεν θα σου αρέσει. Θα μπορούσες να φτάσεις στη μέση και στη συνέχεια να το πετάξεις. Αυτό θα μπορούσε να είναι απογοητευτικό καθώς θα μπορούσες να στεναχωρηθείς για τον χρόνο και την προσπάθεια που έχασες. Αλλά αυτό συμβαίνει. Άρχισε και ξεκίνησε από την αρχή. Ίσως αυτή τη φορά να πετύχεις αυτό που θέλεις. Μην εγκαταλείπεις τώρα με τίποτα γιατί η επιτυχία είναι δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την συμπεριφορά την δική σου. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για εσένα. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα. Προσπάθησε να είσαι αρκετά συγκρατημένος ειδικά σε αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα μέλη της οικογένειας μπορούν να έχουν διαφορετικές απόψεις σήμερα! Επειδή τα επιχειρήματα τους θα μπορούσαν να ευσταθούν, δημιουργείται ένα άσχημο κλίμα στη συζήτηση. Ίσως πρέπει να σχεδιάσεις ένα έξυπνο τρόπο για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα. Συζητήστε το θέμα ξανά σε λίγες μέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος σε σχέση με τα οικονομικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι διαφωνούν για περίεργα θέματα. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό μπορείς να κατανοήσεις και τις δύο πλευρές μιας διαφωνίας, αλλά σήμερα ίσως να αναρωτηθείς αν υπάρχει κάποια λογική σε όλα αυτά που ακούς. Άφησε τον εαυτό σου μακριά και μην προσπαθήσεις να μεσολαβήσεις. Όλο αυτό μπορεί να σε απομακρύνει από τα σχέδια που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Θα υπάρξει στασιμότητα στα οικονομικά σου και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα υπάρξουν συζητήσεις για κάποια θέματα που θέλεις να κάνεις με άλλα άτομα. Αυτό που ξεκίνησε ως μια ήρεμη συνάντηση, θα μπορούσε να τελειώσει με διαφωνίες. Ίσως μπεις στον πειρασμό να εναντιωθείς με κάποια άτομα, αλλά δεν είναι καλή ιδέα. Δεν θα σταματήσεις τη μάχη και όλοι οι εμπλεκόμενοι θα αντιδράσουν σε ότι κάνεις. Η καλύτερη λύση είναι αποστασιοποιηθείς και στο τέλος θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις ένα τόνο καλύτερο στην σχέση σου προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Θα παραμείνουν σε μία στασιμότητα τα οικονομικά σου. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα – που μέρα με την μέρα θα καλυτερεύουν τα οικονομικά σου – να συμπεριφερθείς ανάλογα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή ενέργεια που θα έχεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα στραγγιστική. Τα καθήκοντά σου θα απαιτούσαν περισσότερες προσπάθειες από ό τι συνήθως και θα μπορούσες να εξαντληθείς μέχρι το μεσημέρι. Δεν είναι η μέρα για να αποδείξεις τίποτα. Κινήσου σύμφωνα με τα δικά σου μέτρα. Θα πετύχεις πιθανότατα περισσότερο με αυτόν τον τρόπο από ότι πιέζοντας τον εαυτό σου. Κάντο αυτό και θα έχεις ακόμα ενέργεια για ένα υπέροχο βράδυ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΖΥΓΟΣ

Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου παλιά συναισθήματα μπορεί να φτάσουν στο σημερινό σου ασυνείδητο. Το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερα του. Ίσως χάσεις ακόμα και την ψυχραιμία σου. Σταμάτησε και αναρωτήσου γιατί είσαι σε αυτή την κατάσταση. Σκέψου τι ήταν αυτό που σκέφτηκες από το παρελθόν και σε τάραξε και στη συνέχεια ξέχασε το. Θα εκπλαγείς με το πόσο γρήγορα θα επανέλθεις στους φυσιολογικούς σου ρυθμούς και έτσι θα μπορείς να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες, αλλά και πως κινείσαι απέναντι στον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να μην φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε έξοδα γιατί θα βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα μπορούσες να επισκεφτείς έναν φίλο που χρειάζεται την βοήθεια σου. Αυτό το άτομο μπορεί να μην είναι καθόλου καλά και να ακούσεις όλες τις απογοητεύσεις του. Ο φίλος σου χρειάζεται το σωστό άτομο για να μπορέσει να μιλήσει, και εσύ είσαι το κατάλληλο πρόσωπο. Κάποτε ίσως κάποιος να κάνει το ίδιο για εσένα. Να φροντίσεις να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις ώστε να μπορέσει το φιλικό σου άτομο να νιώσει καλύτερα. Έχεις όλα τα φόντα να το κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση από τον σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ότι αφορά την σχέση σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια συζήτηση για ένα αμφιλεγόμενο θέμα που αφορά οικογενειακά ή κοινωνικά ζητήματα θα μπορούσε να λάβει χώρα σήμερα. Μπορεί να βρεις το θέμα συναρπαστικό και να μάθεις πολλά, αλλά θα είσαι λιγότερο άνετα όταν η συζήτηση αλλάζει από μια απλή συζήτηση σε μια διαμάχη. Σε εκείνο το σημείο φρόντισε να έχεις έντονη διαλλακτικότητα ώστε όλα να πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε ότι έχεις να πεις να είσαι ήρεμος και προπάντων μην απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα έξω από τα δόντια για να νιώσεις καλύτερα και εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά θέματα και νομικά ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να σου πω να μην δώσεις αναβολές για να τις καλύψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό ίσως χρειαστεί να κάνεις πολλές κινήσεις για θέματα που θέλεις να λύσεις και ίσως χρειαστεί να βρεις ορισμένες πληροφορίες. Αυτό μπορεί να είναι κουραστικό αλλά θα βρεις αυτό που ψάχνεις παρά πολύ εύκολα. Πριν ξεκινήσεις μια, κάνε ένα πλάνο. Φρόντισε να καταστρώσεις καλά αυτά που θέλεις να πεις και μετά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε. Ότι θέλεις θα το πετύχεις με πολύ μεγάλη ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που δεν θα μπορείς να τα διορθώσεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βρεθείς σε κάποιες συνομιλίες ανάμεσα σε εσένα και μερικούς από τους στενούς σου φίλους. Ακόμα και εσύ που συνήθως κινείσαι με πολύ χαλαρότητα μπορεί να νομίζεις κάποιες στιγμές ότι θα σπάσουν τα νεύρα σου. Υπάρχει ένταση στον αέρα και τα νεύρα είναι τεντωμένα. Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου και να χαλαρώσεις αν κάποιος λέει κάτι προσβλητικό. Δεν θα θέλεις το σημερινό άγχος να σε επηρεάσει και αύριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε ταλανίζουν. Στα οικονομικά σου και μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΙΧΘΥΣ

Την σημερινή ημέρα θα μπεις στην διαδικασία να λύσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα μέχρι σήμερα. Θα μπορούσες, μεν, να τα αφήσεις για αργότερα αλλά τώρα είναι ο κατάλληλος χρόνος. Μπορείς να συμβουλευτείς δικά σου άτομα για την δρομολόγηση των πραγμάτων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιτυχία σε περιμένει και είναι πολύ κοντά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Καλό θα είναι να μην έχεις κάποιο ύφος που υποδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει σοβαρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Θα σου βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα ψώνια για αργότερα.



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ EARLY LEARNING ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ FUN2LARN ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΣΙΣΣΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια