ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Κατάμεστο το Πέτρινο Θέατρο της Αργυρούπολης στην παράσταση 'Φιλιώ Χαιδεμένου' [ φωτο]

Στο κατάμεστο Πέτρινο Θέατρο της Αργυρούπολης δόθηκε μια Παράσταση ...'Φιλιώ Χαιδεμένου'...Μια Παράσταση, εξαίρετη και μοναδική με ερμηνείες αποκαλυπτικές. Καθηλωτικές !!!

Μια Παράσταση που ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτοςκαι οι συνεργάτες τους, πρόσφεραν στον κόσμο, που τίμησε  για μιά ακόμα φορά με την παρουσία τους  ξεχωριστούς ερμηνευτές, δίνοντας ότι μπορούσε για την βοήθεια των ευπαθών συμπολιτών μας.Εναν κόσμο, που όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος , προήλθε απο την προσφυγιά...που βίωσε τον χαμό , ακόμα και μέσα απο διηγήσεις των πατεράδων  των παπούδων  και των γιαγιάδων μας. 




Η Ιστορία διατηρεί πάντα τα δικαιώματά της και είναι έγκλημα ν'αποχρωματίζεται... κι οι διηγήσεις, δεν είναι ενα ακόμα παραμύθι στην ακοή μας. Είναι ενα συνταρακτικό βίωμα κι εχει σημασία να το γνωρίζουν οι νεότερες γενιές συμπλήρωσε ο Δήμαρχος.

Να γνωρίζουν την δόξα , την ζωντάνια και την πολιτιστική ταυτότητα των Ελλήνων της Ανατολής, όπως και τον εφιαλτικό επίλογό τους.
 


Μια Παράσταση με την Ελλάδα αποτυπωμένη στις λέξεις μία προς μία... Με την Δέσποινα Μπεμπεδέλη να ενσαρκώνει μοναδικά την Φιλιώ με τον ιδιαίτερο λόγο και την ανίκητη περηφάνια  και τον Ζαχαρία Καρούνη να ντύνει με την Μουσική και τους στίχους τις όμορφες ξένοιαστες στιγμές της ζωή τους ,μα και το ατέλειωτο παράπονο του χαμού τους.
'ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΕΙ , ΕΛΛΑΔΑ'...ενας ολόκληρος κόσμος, που συνετρίβει μπρός στα μάτια της...

Μαζί με κείνο το τριανταφυλλί φόρεμα που δεν πρόλαβε να φορέσει ..... 'Μαμά ... μαμά...'Η ζωή της, η χαρά της ανακατωμένη με λουκουμάδες και ζάχαρη άχνη....Εκεί, ολα σταμάτησαν , γεμίζοντας τα δωμάτια και τις αυλές με καπνό, στάχτη και αίμα....τ'αλεύρι πίκρησε , το ζημωμένο ψωμί λάσπωσε στο στόμα. κι η Πόλη κάηκε...Μια Πόλη που χρόνια τώρα  μας κατοικεί και μας 'δικάζει' ...Μια Πόλη που μας περιμένει... Αλησμόνητοι και μείς για κείνη , ακριβώς όπως αυτή για μας!!!

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της Παράστασης 'Φιλιώ Χαιδεμένου'!!! Στο επανειδήν !!!


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ EARLY LEARNING ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ FUN2LARN ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΣΙΣΣΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια