ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες

Ο Δήμος Γλυφάδας, με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά είναι συνεπείς στο ραντεβού τους με την προσφορά και την αλληλεγγύη. Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, συγκεντρώνουμε σχολικά είδη για τους μαθητές των σχολείων μας που έχουν ανάγκη.



Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών (τσάντες, σπιράλ τετράδια, κόλες Α4, μολύβια, γόμες, ξύστρες, κηρομπογιές, στυλό, κασετίνες, κλπ.) θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου μέχρι και το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (Ποσειδώνος & Σάκη Καράγιωργα) από τις 10 π.μ. – 4 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. – 9 μ.μ. Θερμή παράκληση όλα τα σχολικά είδη να είναι καινούργια και όχι χρησιμοποιημένα!


Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, κάλεσε όλους τους φορείς, τους συλλόγους, τους επιχειρηματίες, τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης να ανταποκριθούν σε αυτή την πρωτοβουλία. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν μέσω της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας στους μαθητές που τα έχουν ανάγκη και στις ωφελούμενες οικογένειες των κοινωνικών δομών από τις 20 ως και τις 23 Σεπτεμβρίου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες χρονιές συγκεντρώθηκαν και μοιράστηκαν περισσότερες από 1.800 σχολικές τσάντες γεμάτες με γραφική ύλη σε μαθητές της πόλης μας.



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια