ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Με Αγιασμό ξεκίνησε η Κατηχητική Σύναξη του Ιδρύματος Κ.Α.Α.Π. Βούλας, για το Εκκλησιαστικό έτος 2017-2018.

Με την Ακολουθία του Αγιασμού, όπως κάθε χρόνο ξεκίνησε  τη Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017, επισήμως η Κατηχητική Σύναξη του Ιδρύματος Κ.Α.Α.Π. (πρώην ΠΙΚΠΑ) Βούλας, για το νέο εκκλησιαστικό έτος 2017-2018.



  Τον Αγιασμό τέλεσε, ο υπεύθυνος  Ιερέας του Ιδρύματος Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Χρήστου, ο οποίος μετά το τέλος της Ακολουθίας, έκανε μία  σύντομη εισαγωγική ομιλία για τον σκοπό της Κατηχητικής Συνάξεως που είναι η πορεία του Αγιασμού του ανθρώπου μέσω της ομαλής ένταξής μας και συνειδητής πίστη μας στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού. 

   Στη συνέχεια, όσο ο π. Αντώνιος πήγε και άγιασε όλους τους θαλάμους και ασπάστηκαν τον Σταυρό τα παιδιά που δεν μπόρεσαν να είναι στην αίθουσα, οι υπόλοιπη Κατηχητές παρουσίασαν ένα μικρό θεατρικό σκετσάκι με θέμα την εξομολόγηση, και στη συνέχεια μέσω υπολογιστή αναφερθήκαμε στην γνωστή διήγηση του προφήτου Ιωνά και τονίσαμε εκτός από την μετάνοια των κατοίκων της Νινευή, την βαθειά προτύπωση που έχει για την Ανάσταση Του Κυρίου μας.

  Στο τέλος της συνάντησης , δόθηκε πλούσιο κέρασμα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2017.

 Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Στυλιανού Κ.Α.Α.Π.Β.







Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ EARLY LEARNING ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ FUN2LARN ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΣΙΣΣΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια