ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Οδηγίες για την εποχική γρίπη 2017 - 2018 - Αντιγριπικός εμβολιασμός

Εγκύκλιο με οδηγίες για την αντιμετώπιση της εποχικής γρίπης εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας. Συγκεκριμένα κατά την περίοδο 2017-2018 από την διαχρονική παρακολούθηση του νοσήματος στην χώρα μας αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων κατά τον Ιανουάριο και κορύφωση της δραστηριότητας κατά τους μήνες Φεβρουάριο - Μάρτιο.



Η έξαρση της γρίπης εισβάλει ταχύτατα και η πρόβλεψη του χρόνου εκδήλωσης αυτής είναι δύσκολο να προβλεφθεί.

Ως αποτελεσματικότερος τρόπος πρόληψης θεωρείται ο εμβολιασμός με το εμβόλιο της γρίπης. Για την αντιμετώπιση της αύξησης των κρουσμάτων στον Δήμο μας έχει προγραμματιστεί και θα υλοποιηθεί o ετήσιος αντιγριπικός εμβολιασμός.

Στο πλαίσιο της εφαρμοζόμενης κοινωνικής πολιτικής και με στόχο πάντα την πρόληψη και την προστασία των πολιτών και της τρίτης ηλικίας το τμήμα πρόληψης & προστασίας της δημόσιας υγείας του Δήμου ενημερώνει ότι έχει προγραμματιστεί αντιγριππικός εμβολιασμός στα μέλη των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου και στους ωφελούμενους του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι”.Αρωγός στην προσπάθεια του Δήμου για την προστασία των ευπαθών ηλικιακών ομάδων από τη νόσο και όσων ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου είναι και φέτος ο όμιλος Interamerican που πρόσφερε μεγάλο αριθμό αντιγριπικών εμβολίων για την αντιμετώπιση της επιδημικής γρίπης.



Σύμφωνα με τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) μπορεί να συνταγογραφείται οποιοδήποτε αντιγριπικό εμβόλιο που η σύνθεση του περιέχει τα εγκεκριμένα στελέχη (που διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας).







Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ EARLY LEARNING ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ FUN2LARN ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΣΙΣΣΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια