ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στην Ι. Μ. Γλυφάδας, Ε., Β., Β. & Β. [φωτο]

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο στην Ι.Μ. Γλυφάδας
Με την πρέπουσα λαμπρότητα και επισημότητα, τελέσθηκε σήμερα Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη πόλη της Γλυφάδας, μετά την Πανηγυρική Θ. Λειτουργία, η Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940.


Στην Δοξολογία χοροστάτησε, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. κ. Παύλος, συμπαραστατούμενος από ιερείς του ναού και άλλων ενοριών της Γλυφάδας.
Παρόντες ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων, ενώ το πολυπληθές εκκλησίασμα και η μαθητιώσα νεολαία, ντυμένη στα χρώματα της γαλανόλευκης και με την ελληνική σημαία στα χέρια, είχαν κατακλύσει από νωρίς το Ναό.
Ακολούθησε στην περιοχή της Τερψιθέας της Γλυφάδας, η επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες στα πεδία των μαχών, ο πανηγυρικός της ημέρας, η κατάθεση των Στεφάνων και η παρέλαση των μαθητών, των συλλόγων και των σωμάτων ασφαλείας.


















 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια