ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Βίντεο – ντοκουμέντο με τον 32χρονο τζιχαντιστή να πολεμά στη Συρία: Δεν είμαι μέλος του ISIS

Ο 32χρονος πλέον υποστηρίζει ότι δεν πολέμησε με τον ΙSIS αλλά στον Ελεύθερο Συριακό Στρατό
Τα βίντεο θα χρησιμοποιήσει η δικηγόρος του για να αποδείξει ότι δεν εμπλέκεται με το ISIS




Βίντεο ντοκουμέντο από τη Συρία δόθηκε στη δημοσιότητα, όπου ο 32χρονος φερόμενος ως τζιχαντιστής, που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη, πολεμά στον εμφύλιο της Συρίας.

Ο 32χρονος πλέον υποστηρίζει ότι δεν πολέμησε με τον ΙSIS αλλά στον Ελεύθερο Συριακό Στρατό, ο οποίος είναι στρατός των ανταρτών.


Στο βίντεο, από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ο φερόμενος τζιχαντιστής είναι τραυματισμένος και υπάρχουν σύμφωνα με τη δικηγόρο του σύμβολα που αποδεικνύουν ότι πολεμούσε στο πλευρό του ισλαμικού στρατού και όχι με τον ISIS.



Τα βίντεο θα χρησιμοποιήσει η δικηγόρος του για να αποδείξει ότι δεν εμπλέκεται με το ISIS και αναμένεται να κατατεθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή.

Φρίκη προκαλούν τα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό του

Φρικιαστικά είναι τα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό του 32χρονου Σύρου, καθώς σοκάρουν ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς που έχουν κληθεί να ερευνήσουν την υπόθεση.

Πρόκειται για βίντεο με βασανιστήρια και αποκεφαλισμούς, ανάλογα με αυτά που αναρτούν οι οπαδοί του ΙΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,

 Αναλυτικότερα, στο ένα φαίνεται ο ίδιος και άλλα άτομα να βασανίζουν άγρια έναν άντρα. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο φερόμενος τζιχαντιστής χτυπά και κλωτσά το θύμα που εκλιπαρεί για τη ζωή του. Στο δεύτερο βίντεο καταγράφεται ο 32χρονος να είναι πάνω σε ένα αυτοκίνητο και να πυροβολεί στον αέρα.

«Αν ήμουν δολοφόνος του ΙSIS δεν θα με άφηναν από το Ισλαμικό Κράτος να φύγω. Πήρα την γυναίκα μου και τα παιδιά μου και το έσκασα γιατί φοβόμουν για την ζωή μου. Έτσι βρέθηκα στην Ελλάδα. Δεν συμφωνώ με την όλη διερμηνεία που έγινε το πρωί γιατί υπάρχουν ψεύδη και ασάφειες. Όπως για παράδειγμα ότι συμμετείχα εθελοντικά στον ISIS και σκότωνα όποιον μισούσα. Οι φωτογραφίες που βρέθηκαν είναι σύνηθες φαινόμενο στην εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην Συρία», ανέφερε στις αρχές ο 32χρονος.





Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ EARLY LEARNING ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ FUN2LARN ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΣΙΣΣΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια