ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αλεξανδρούπολη: Το κινητό «καίει» τον τζιχαντιστή - Πρωταγωνιστής σε βίντεο φρίκης

Ο 32χρονος που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη κατηγορείται για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση...



- Τα βίντεο φρίκης που βρέθηκαν στο κινητό του τηλέφωνο σοκάρουν
- Μπήκε στη χώρα από τη Λέρο τον Ιούνιο του 2016 - Χθες αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στο κελί του χρησιμοποιώντας μία κουβέρτα, όπως μεταδίδει ο Alpha

Το κινητό τηλέφωνο όπως φαίνεται «καίει» τον 32χρονο καθώς οι Αρχές βρήκαν σε αυτό βίντεο, φωτογραφίες με βασανιστήρια και εκτελέσεις με μαχητές του ISIS, με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 32χρονος εμφανίζεται σε βίντεο μαζί με ακόμα έναν μαχητή να βασανίζουν πολύ άσχημα έναν άντρα. Τον ξυλοκοπούν άγρια και γελάνε καθόλη τη διάρκεια του βασανισμού.


Η φρίκη ωστόσο αρχίζει λίγη ώρα αργότερα, όταν ο 32χρονος κρατά στα χέρια του το κεφάλι του άντρα που βασάνιζαν νωρίτερα.



Οι Αρχές τον ρώτησαν: Γιατί τον βασάνιζεις; και εκείνος απάντησε: «Γιατί ο άνδρας αυτός είχε κάψει το σπίτι μου στη Συρία και το έκανα για να τον εκδικηθώ».

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήταν στέλεχος της αστυνομίας του Άσαντ μέχρι και το 2011, όταν ξέσπασε ο εμφύλιος στη Συρία και τότε εντάχθηκε σε εξτρεμιστικές οργανώσεις. Αρχικά στον «Ελεύθερο Συριακό Στρατό» και στη συνέχεια στην «Αλ Νούσρα», παρακλάδι της Αλ Κάιντα, σύμφωνα με τον ANT1.

Με την υπόθεση ασχολείται η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ γίνεται έλεγχος στο σπίτι που έμενε, σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και σε άλλα προσωπικά του αντικείμενα, στο πλαίσιο της έρευνας για να διαπιστωθεί η συμμετοχή του και ο βαθμός στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.
«Δεν είμαι τζιχαντιστής, έχω οικογένεια»


«Δεν είμαι τζιχαντιστής, έχω οικογένεια» φώναξε προς τους δημοσιογράφους ο 32χρονος Σύρος κατά την είσοδό του στο Δικαστικό Μέγαρο, αναφέρει το alexpoli.gr.




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ EARLY LEARNING ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ FUN2LARN ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΣΙΣΣΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια