ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΟΜΙΛΟΣ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Θετική παρουσία στον Αλιμο


Στο καθιερωμένο αξιολογημένο τουρνουά ανεξάρτητων και βετεράνων του ΑΟ Ταταύλα συμμετείχε ο Ομιλος Πινγκ Πονγκ Καλαμάτας.



Το τουρνουά έγινε την Κυριακή στον Αλιμο με τον όμιλο της Καλαμάτας να δίνει το παρών με τρεις αθλητές. Ο Γιώργος Καλογερόπουλος πήρε την 2η θέση στην κατηγορία ανεξάρτητοι 40-49 ετών, πίσω από το μεγάλο φαβορί τον Alexander Kruzinscki.

Ο Στάθης Γιαννακόπουλος ήταν 8ος στην κατηγορία των αθλητών 18-19 ετών και ο Γιώργος Μαγιόγλου ήταν 5ος στην κατηγορία 60+.


Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των διοργανώσεων της ΠΟΦΕΠΑ, θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα το τοπικό ντέρμπι της ομάδας Ομιλος Πινγκ Πονγκ Καλαμάτας με την ομάδα Ping Pong Gangsters Καλαμάτας.









 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια