ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τραγική η κατάσταση στην Μάνδρα 13 ημέρες μετά την καταστροφή

Περίπου 13 ημέρες μετά την καταστροφή, ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων εξακολουθεί να ανεβαίνει. Τραγική η κατάσταση στην περιοχή.

Περίπου 13 ημέρες μετά την καταστροφή, ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων εξακολουθεί να ανεβαίνει και να προσδιορίζει το μέγεθος της τραγωδίας που έπληξε την Μάνδρα της Αττικής.


Tην ίδια στιγμή, η κατάσταση στην περιοχή παραμένει τραγική. Εκατοντάδες σπίτια παραμένουν «βουτηγμένα» στη λάσπη, από τα έξι σχολεία λειτουργούν μόλις τα δύο. 

Δύο ακόμη νεκροί από τις πλημμύρες

Μια ηλικιωμένη που νοσηλευόταν στο Θριάσιο κατέληξε το πρωί της Δευτέρας ανεβάζοντας στους 23 τον αριθμό των νεκρών από την θεομηνία. Πρόκειται για 85χρονη που μεταφέθηκε τραυματισμένη και νοσηλεύτηκε επί 13 ημέρες στη ΜΕΘ.

Ενας ακόμη αγνοούμενος, πιθανότητα ο 22ος εντοπίστηκε νεκρός στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας κοντά σε μαντρότοιχο.Το άψυχο σώμα εντόπισαν στις εννέα το πρωί οι άνδρες της Πυροσβεστικής. H σορός μεταφέρθηκε στο Θριάσιο για ταυτοποίηση και όπως έγινε γνωστό πρόκειται για τον 70χρονο κυνηγό Χρήστο Γεωργακόπουλο που ήταν μόνιμος κάτοικος Αθήνας με καταγωγή από το Σανταμέρι Αχαΐας.

Αγνωστο παραμένει αν υπάρχουν κι άλλοι αγνοούμενοι καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχαν εκφραστεί φόβοι για ξένους εργάτες στην περιοχή που ενδεχομένως δεν τους αναζήτησε κανείς.




Τραγική η κατάσταση στη Μάνδρα

Η κατάσταση στη Μάνδρα, δύο σχεδόν εβδομάδες μετά τη θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική παραμένει τραγική. Εκατοντάδες νοικοκυριά έχουν χαθεί στη λάσπη με τους κατοίκους να δίνουν μάχη για να σταθούν στα πόδια τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», από τα έξι δημοτικά σχολεία του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας λειτουργούν μόνο δύο, το 3ο και το 4ο ενώ από τα επίσης έξι νηπιαγωγεία μόλις δύο είναι ανοιχτά.  Κλειστό είναι το γυμνάσιο και το λύκειο της περιοχής, όπως και οι παιδικοί σταθμοί και τα δύο δημοτικά γυμναστήρια. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Μάνδρας Περικλή Ρόκα, 1.500 σπίτια και καταστήματα έχουν πάθει από μεγάλες μέχρι ολοκληρωτικές καταστροφές.

Τα μόνα καταστήματα που είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή στη Μάνδρα είναι ένας φούρνος και ένα φαρμακείο, των οποίων οι ιδιοκτήτες πρόλαβαν να αποκαταστήσουν άμεσα τις ζημιές.





 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια