ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δήλωση του Τομεάρχη Υγείας της Ν.Δ. κ. Βασίλη Οικονόμου για την περικοπές στην υγεία που προβλέπει ο Προϋπολογισμός του 2018 [βιντεο]

Ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή τις περικοπές των επιχορηγήσεων στην υγεία, στον Προϋπολογισμό του 2018, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Η Κυβέρνηση που υποκριτικά μιλάει για κοινωνική ευαισθησία έχει διαλύσει το δημόσιο σύστημα υγείας. Το βιώνουν οι πολίτες στην καθημερινότητα τους, το αποτυπώνουν και οι αριθμοί του Προϋπολογισμού»

Πλήρης Δήλωση

«Τα στοιχεία του Προϋπολογισμού του 2018 που αφορούν την υγεία είναι άκρως αποκαλυπτικά για τη σημασία που αποδίδουν οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στην υγεία και την περίθαλψη.

Ενώ τα νοσοκομεία λειτουργούν ήδη σε οριακή κατάσταση, αναμένεται και άλλη υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς  προβλέπεται νέα  μείωση 364 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με το 2017. Μείωση καταγράφεται και στην κρατική επιχορήγηση του ΕΟΠΠΥ κατά 214 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά, 561 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα θα δοθούν φέτος - όταν μάλιστα οι Έλληνες πληρώνουν πολλά περισσότερα από την τσέπη τους για υπηρεσίες υγείας σε σχέση με τους πολίτες άλλων  χωρών -  όπως επιβεβαιώνει και πρόσφατη έρευνα της ευρωπαϊκής επιτροπής.


Η Κυβέρνηση που υποκριτικά μιλάει για κοινωνική ευαισθησία έχει διαλύσει το δημόσιο σύστημα υγείας. Το βιώνουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους, το αποτυπώνουν και οι αριθμοί του Προϋπολογισμού».




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια