ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ σε κάποια ΖΩΔΙΑ για Σήμερα 25/11

Ερμής Τρίγωνο με Ουρανό σήμερα και νικάει η διαφορετικότητα! Έξυπνες καινοτόμες ιδέες, εφευρετικότητα, αλλαγή νοοτροπίας και ιδεών, ευστροφία και γοητευτική προκλητικότητα, χαρακτηρίζει τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, του 3ου δεκαημέρου!


ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα, ακόμα και αν δεν γίνουν σημαντικές αλλαγές, η πλούσια δράση θα σε ανταμείψει μέσα από διασκεδάσεις, ευχάριστες μετακινήσεις, αγορές και πετυχημένες βελτιώσεις στην εικόνα σου. Τον επόμενο καιρό, σε αντίθεση με πολλούς άλλους, όχι μόνο θα έχεις τα απαραίτητα αλλά θα λαμβάνεις και ακόμα περισσότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο που είσαι αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πλανήτες αντιδρούν στη μελαγχολική σου διάθεση δίνοντας ώθηση για νέα τολμήματα. Η δυναμικότητά σου θα βρίσκεται στα ύψη και οι κινήσεις σου χαρίζουν επιτυχία σε πολλούς τομείς. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις όσα αφήνεις χρόνια τώρα να περνούν από μπροστά σου, κάνοντας μεθοδευμένες κινήσεις και χρησιμοποιώντας διπλωματία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι λάθος. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που έχεις στα οικονομικά και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εικόνα σου τώρα είναι πιο θελκτική από ποτέ .Εκμεταλλεύσου το αυτό τώρα που η τύχη ευνοεί νέες γνωριμίες με πρόσωπα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην υπόλοιπη ζωή σου. Αν οι καταστάσεις δεν υπόσχονται τα συναισθήματα που σε συγκινούν, δώσε μία ευκαιρία καθώς έτσι θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να βρεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν σε επίπεδο κοινωνικής δικτύωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από τον σύντροφο σου. Φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφο σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που δεν τα περίμενες. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται να υπάρχουν αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος για σένα που και τα έσοδα σου θα αυξηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία δύναμη μέσα σου σε ωθεί να πράξεις όσα φοβόσουν εδώ και καιρό και μάλιστα με επιτυχία. Οι πλανήτες σε μεταμορφώνουν ενισχύοντας τη διπλωματία, την τόλμη και το δυναμισμό σου. Οι καταστάσεις σε έχουν ωριμάσει πολύ και είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις τις εμπειρίες του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρχουν μερικά προβλήματα σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη στα οικονομικά του παρελθόντος, αλλά και σε ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν τα έχεις καλύψει ακόμη.

ΛΕΩΝ

Μία είδηση σε κάνει να χαρείς πολύ και σε βοηθά να επιταχύνεις τη διαδικασία της επίτευξης των στόχων σου. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και χαίρονται με τη θετική έκβαση των προσωπικών σου υποθέσεων. Αγνόησε εντελώς τους υπόλοιπους, κυρίως όσους θα βρουν κάτι αρνητικό να πουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό που σε ευνοεί θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Ότι κινήσεις κάνεις, πρέπει να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν. Συναλλαγές σήμερα μπορείς να κάνεις. Προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αποφασιστικότητά σου σε ωθεί σε τολμήματα άγνωστα ως τώρα για σένα. Οι εμπειρίες των τελευταίων μηνών σε έχουν πολύ ωριμάσει και πατάς γερά στα πόδια σου πλέον. Ζητήματα προόδου θα σε απασχολήσουν με δημιουργικό τρόπο. Ακολούθησε το ένστικτό σου. Σε οικογενειακό επίπεδο θα χρειαστεί να καταβάλεις μεγάλο κόπο για να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λες, αλλά και πως κινείσαι απέναντι στον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να μην φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα σε ανοίγματα οικονομικά που θέλεις να κάνεις.

ΖΥΓΟΣ

Το ερχόμενο διάστημα θα χρειαστεί να αναλάβεις νέες ευθύνες και να πειθαρχήσεις πολύ περισσότερο από όσο έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα. Θα αναγκαστείς να διευρύνεις τις διασυνδέσεις σου με σημαντικά πρόσωπα αλλά και να βρεις έξυπνους τρόπους να συνδυάσεις την κοινωνική ζωή με την απαιτητική καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα νιώσεις αρκετό προβληματισμό από την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσαρμοστικότητα σε αλλαγές καθώς και η ευελιξία που θα δείξεις σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα επηρεάσει το αποτέλεσμα σε πολλά επίπεδα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου ,οι λύσεις θα βρεθούν χωρίς πανικό και με ώριμη σκέψη. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς και αναπροσαρμογή στο πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με τον σύντροφο σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου χαρίζει μια πιο ζεστή κι αγαπησιάρικη φάση. Χρησιμοποίησε το για να βρεις το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το στενό σου περιβάλλον θα σε απασχολήσει τώρα, και είναι πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την επιθετική στάση κάποιων. Βρες τον τρόπο που θα διασφαλίσεις τα κεκτημένα, αλλά και την ψυχική σου ισορροπία σου. Εντάσεις προβλέπονται και μάλιστα με διάρκεια. Νέες προοπτικές θα ακολουθήσουν, οπότε μην απογοητεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πάντως, είτε υπάρχει μόνιμη σχέση, είτε όχι, μπορεί να εισβάλλουν στη ζωή σου καινούργιοι έρωτες που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Συνεργασίες αλλά και συλλογική δουλειά ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά σου θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανυπομονησία και η απερισκεψία είναι συνήθως παράγοντες που οδηγούν σε καταστάσεις που δεν περιμένεις. Φρόντισε ιδιαίτερα συνεννοήσεις ώστε να μην εκτεθείς μελλοντικά. Μετακινήσεις και ταξίδια ευνοούνται, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Υποθέσεις οικογενειακές έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν άγχος

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν καλύτερα θα είναι να τις τελειώσεις θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Στα οικονομικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα σε θέματα νόμου. Μπορείς να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρασκήνιο σε κοινωνικό επίπεδο όλο το ερχόμενο διάστημα σου δημιουργεί εντάσεις και δυσκολίες. Απρόβλεπτοι κίνδυνοι σε περίπτωση που αγνοήσεις τη σοβαρότητα της κατάστασης καραδοκούν. Η εποχή δεν είναι κατάλληλη για να κλείσεις συμφωνίες, ούτε να πάρεις αποφάσεις οριστικές για το αύριο. Περίμενε λίγο ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έλα πιο κοντά στον σύντροφο σου μίλησε του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα βάλει τα δυνατά της ώστε να βρεις ταίρι έτσι όπως το θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα ριχτείς στην δουλειά για να τελειώσεις θέματα που θέλεις εδώ και καιρό. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

ΙΧΘΥΣ

Μία άστοχη κίνηση μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις με αγαπημένο πρόσωπο. Προστάτεψε τη σχέση αυτή με ηρεμία και λίγα λόγια. Προβλήματα του παρελθόντος φτάνουν στο τέλος τους. Η αλήθεια παραμένει δυσάρεστη αλλά η σελίδα γυρίζει οριστικά. Αναδιοργάνωση και ψυχραιμία μαζί με υπομονή είναι η σωστή στάση σου τώρα

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.





 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια