ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ γι αυτό ΠΡΟΣΕΞΕ λένε τα ΖΩΔΙΑ για Σήμερα 28/11

Ώρα για σοβαρές αποφάσεις, ωριμότητα, ορθή σκέψη και ωφέλιμες συμφωνίες που θα έρθουν για να μείνουν. Ερμής Σύνοδος με Κρόνο και μπορεί το συναίσθημα να μην έχει την τιμητική σου αλλά η λογική γίνεται «κολλητή» μας και ο καλύτερος σύντροφος μας για να βελτιώσουμε ουσιαστικά την ζωή μας!



ΚΡΙΟΣ

Η ανάγκη σου, Κριέ, να διαπιστώσεις γιατί δεν πήγαν τα πράγματα όπως περίμενες σε οδηγεί σε πλήρη αναθεώρηση της στάσης σου. Σου τα λέω σταράτα. Από δω και πέρα η σοβαρότητα και η συγκέντρωση θα έχουν την πρώτη θέση στο πρόγραμμά σου και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν πολύ σύντομα. Κάτι καινούργιο προβλέπεται να κάνει την είσοδό του και υπόσχεται πολλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς, Κριέ μου, να κάνεις κάποια βήματα (έστω ένα, για το χατίρι μου) και να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μη βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεις μια ισορροπία, Κριέ, και πολλά πράγματα, που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα και θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το διάστημα, Ταύρε, που αδυνατούσες να πάρεις αποφάσεις έχει φτάσει στο τέλος του. Τώρα, είσαι σε ετοιμότητα για δράση και ξέρεις πολύ καλά τη διαδικασία. Ευκαιρίες έρχονται, μαζί με βοήθεια από απρόσμενη πηγή. Επιπλέον, λύσεις θα δοθούν σε πολλά ζητήματα με άμεσο και αποφασιστικό τρόπο. Ένας νέος κύκλος δράσης ξεκινά και φέρνει – χμμμ – μεγάλες απολαβές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς, να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις εσύ τις καταστάσεις, που θα οδηγήσουν καλύτερα τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ταύρε μου, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα άστρα δείχνουν, ότι πρέπει να ηρεμήσεις, καθώς έχεις μπει σε μια περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι καλοί σου τρόποι, Δίδυμε, εντυπωσιάζουν και η αυτοπεποίθησή σου βελτιώνεται. Η αρμονία είναι σημαντικός παράγοντας ισορροπίας των καταστάσεων, οπότε μην πιέζεις ό,τι δε γίνεται με τον τρόπο που επιθυμείς, καθώς τα προβλεπόμενα γεγονότα δεν είναι ακόμα τόσο συγκεκριμένα, ενώ οι φόβοι και οι αμφιβολίες θα ξεκαθαρίσουν σε λίγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε όμως να μη δημιουργήσεις με την συμπεριφορά σου μπερδέματα στη σχέση με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι ψηλά. Συνεχίζεις και σήμερα να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Σε αυτό καλά κάνεις. Αυτό όμως που δεν κάνεις καλά, είναι να περιορίσεις άλλα έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανατροπές και νέα ξεκινήματα, Καρκίνε, σου φέρνουν οφέλη κι ο δυναμισμός σου βοηθάει στην αξιοποίηση των καταστάσεων. Μην αποπροσανατολίζεσαι από τον τελικό στόχο, καθώς ακόμη υπάρχει ακαθόριστη διάθεση από «υψηλά» πρόσωπα. Η συνέπεια όμως θα εκτιμηθεί, οπότε μείνε σταθερά στη αρχική σου θέση. Οργάνωση και υπευθυνότητα πάντα φέρνουν την επιτυχία και η πρόβλεψη σήμερα δείχνει να το ενισχύει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Την πορεία των αισθηματικών σου, Καρκίνε, να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Μεγάλη η ευκαιρία, αλλά μεγαλύτερη η ευθύνη. Πρόσεξε, λοιπόν, τη συμπεριφορά σου, ώστε να μη στεναχωρήσεις το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε μου, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς και λύνεις προβληματικές καταστάσεις που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Προσπάθησε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε οικονομικές συζητήσεις και να μην κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φθείρουν υποδομές που έχεις χτίσει με πολύ κόπο.

ΛΕΩΝ

Μια ξαφνική αναβάθμιση, Λέων, μαζί με οφέλη έρχονται από μια απροσδόκητη πηγή, ενώ δυναμικές προσεγγίσεις εντυπωσιάζουν και φέρνουν ανατροπές. Προσοχή και καλή προσπάθεια φέρνουν θετικότατα αποτελέσματα. Το ωροσκόπιό σου δείχνει, όλα να δρομολογούνται και να έρχονται κέρδη. Η διαίσθηση και σήμερα βοηθάει σε σωστή αξιολόγηση και εκτίμηση των καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Λέων είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις ακόμη πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα φέρει έντονη δραστηριότητα αυτή την περίοδο κι εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει ο έρωτας που θα κερδίσει την καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός σήμερα, Λέων μου, στον επαγγελματικό τομέα, καθώς θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα (δεν το θέλουμε αυτό). Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανεξαρτησία σου, Παρθένε, βγαίνει προς τα έξω με επιτακτικό τρόπο, γεγονός που δυσαρεστεί φίλους και συνεργάτες. Χαμήλωσε λίγο τους τόνους (λίγο ακόμη, ΟΚ, εκεί) διότι, σήμερα ή σταδιακά, θα οδηγηθείς σε κοινωνική απομόνωση, από την οποία θα δυσκολευτείς πολύ να ξεφύγεις. Ελπιδοφόρα νέα από το οικογενειακό περιβάλλον δίνουν νέα ώθηση στα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου, Παρθένε, δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και άφησέ τον να προσπαθήσει να σου φτιάξει τη μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα. Μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και αρκετό καιρό. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους με τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις (ακούγονται κρουστά στο παρασκήνιο) την σχετική οικονομία.

ΖΥΓΟΣ

Οι συγκυρίες, Ζυγέ, είναι θετικές σήμερα για την πραγματοποίηση κάποιας συμφωνίας. Λάθος πληροφορίες όμως σου αποσπούν αρνητικά την προσοχή και υπάρχει κίνδυνος ματαίωσης. Μάθε περισσότερα στοιχεία πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου, καθώς η ασάφεια φέρνει παρανοήσεις με ολέθρια αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, θα πάρουν άλλη τροπή (ναι, αλλά ποιά τροπή, προς τα πάνω ή προς τα κάτω, σε κρατώ σε αγωνία, ε; άντε θα σου πω) προς το καλύτερο. Θα έρθεις σήμερα πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Στο ωροσκόπιό σου φαίνεται, πως μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά, αυτές που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο τα ήδη υπάρχοντα οφέλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανασφάλεια και η υπερευαισθησία, Σκορπιέ, σε οδηγεί σε λάθος κρίση και απομακρύνεσαι από τους στόχους σου. Συγκεντρώσου, λοιπόν, στις αρχικές σου επιδιώξεις και μην βάζεις σε προτεραιότητα τις ανάγκες των άλλων, διότι εμποδίζεις τον ίδιο σου το δρόμο. Οι εξελίξεις, ακόμη και σήμερα, θα είναι σημαντικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, Σκορπιέ, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να επανορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης σε περιμένει κάτι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές από σήμερα και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα. Με άλλα λόγια, σε καλή μεριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόσωπα του παρελθόντος σου, Τοξότη, κάνουν την εμφάνισή τους και η διάθεσή σου βελτιώνεται. Κούραση και αντιθέσεις σε αγχώνουν, αλλά βρίσκεις ισορροπίες με υπομονή και ώριμη σκέψη. Απόφυγε περίεργες συζητήσεις, καθώς το ωροσκόπιό σου δείχνει πως υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς. Οι ρυθμοί είναι απαιτητικοί, φρόντισε, λοιπόν, το πρόγραμμα και την ξεκούρασή σου – κάποιος έπρεπε να σου το θυμίσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς, Τοξότη μου, να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπαντός φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίζουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να πάρεις σήμερα σημαντικά οικονομικά ρίσκα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παραπληροφόρηση, Αιγόκερε, φέρνει εμπόδια και δυσκολίες, οπότε μία σοβαρότερη αντιμετώπιση των πληροφοριών θα επιβάλει τάξη. Πρόσεξε, ειδικά σήμερα, παρασκηνιακές κινήσεις για να αποφύγεις τη συμμετοχή σου σε παρεξηγήσεις. Λίγα λόγια είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Μην αντιδράς σε προκλήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις. Τώρα που το ξαναδιαβάζω, ήταν σαν να γράφω για τα επαγγελματικά σου, οπότε πάμε πάλι: Στον έρωτα, Αιγόκερε, πολλές αναποδιές θα αρχίσουν να περνούν στη λήθη. Εσύ, κοίτα να απολαύσεις τις ευκαιρίες της καρδιάς. ΟΚ, καλύτερα έτσι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα από όσο αυτή την στιγμή. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να φροντίσεις να τελειώσεις από σήμερα κάποια γραφειοκρατικά (ωχ) και νομικά (ωχ, ωχ) θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δράση και εύνοια, μαζί με θετικές διαπιστώσεις και σύμμαχους, είναι τα νέα στοιχεία που φέρνουν οι πλανήτες σε σένα, Υδροχόε. Προβλήματα βρίσκουν λύσεις και ζητήματα του παρελθόντος εξισορροπούνται. Από την άλλη, υποσχέσεις και υπολογισμοί αθετούνται και έρχεται δυσκολία στη διεκπεραίωση υποσχέσεων. Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή για να ξεφύγεις από τον κίνδυνο. Το τονίζω, ιδιαίτερη προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει, Υδροχόε, να βάλεις τα δυνατά σου και να αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά. Σκληρή δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, Υδροχόε, πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Σήμερα, μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μη δίνεις αναβολές σε προτεραιότητες που πιέζουν αυτή την στιγμή. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα που κάνεις και ειδικά σε αγορές, καθώς τα άστρα δείχνουν, να βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ανυπομονησία που σε έχει καταβάλλει, Ιχθύ, για άμεση επίλυση των προβλημάτων, σε οδηγεί σε κρίσεις άγχους που σε απομακρύνουν από το στόχο. Φρένο, λοιπόν! Ο αποφάσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο θα είναι αποτέλεσμα ώριμης και ήρεμης σκέψης. Η εξέλιξή σου θα διευκολυνθεί πολύ σύντομα, ίσως και σήμερα, και με ευχάριστο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ μου, θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις, ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πολλές άσχημες καταστάσεις έχουν πλέον ξεχαστεί κι είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιχθύ μου, θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου. Καλό είναι αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς άτομα δικά σου, γιατί μπορεί να καταλήξεις σε λάθος κινήσεις. Θα μπορέσεις να φέρεις τα οικονομικά σου σε ισορροπία. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου μπορεί το ζώδιό σου αυτή την περίοδο να τις τακτοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο.





 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια