ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Σοβαρό τροχαίο στη Λ. Νάτο – Τραυματίες 4 Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ.


Σοβαρό τροχαίο με τον τραυματισμό 4 Αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ελευσίνας έγινε πριν λίγη ώρα στην Λ. Νάτο, όταν ένα λευκό βαν ανέκοψε απότομα ταχύτητα με αποτέλεσμα οι δυο μοτοσυκλέτες να καρφωθούν κυριολεκτικά από πίσω.


Από τη σφοδρή σύγκρουση, τραυματίστηκαν και οι 4 Αστυνομικοί, ενώ ο ένας φέρει βαρύτερα κατάγματα. Κανείς από τους Αστυνομικούς δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Ο οδηγός του λευκού βαν κρατείται και ανακρίνεται από την Τροχαία.

Δεν τους δέχθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο!


Κατά την παραλαβή των τραυματισμένων Αστυνομικών, τα πληρώματα των σταθμών του ΕΚΑΒ ενημέρωσαν ότι δεν τους δέχεται το 401 Σ.Ν. ενώ τους μετέφεραν στο Θριάσιο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες και μετά από έντονη ενόχληση Αξιωματικών, ο πιο βαριά τραυματίας τελικά θα μεταφερθεί σε λίγη ώρα στο 401 Σ.Ν.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


TOP PIZZA ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια