ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Νέα Σμύρνη: Έβαλε φωτιά σε ρούχα, κλείδωσε την πόρτα και έβγαλε το κλειδί

Ο υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας στη Νέα Σμύρνη, είχε συχνές προστριβές με την πρώην σύζυγό του και τους γονείς της-Βρέθηκαν σημειώματα κολλημένα στον καθρέφτη με τα οποία εκφράζει την απογοήτευσή για την ζωή του και επιρρίπτει ευθύνες στα πεθερικά του.
Θοδωρής Παναγιωτίδης

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Νέα Σμύρνη με τον φρικτό θάνατο δύο μικρών αγοριών 8 και 10 ετών και του πατέρα τους, από αναθυμιάσεις, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε στο ισόγειο διαμέρισμά τους, σε πολυκατοικία επί της οδού Κοραή 21.


Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις έξι το πρωί και οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο και μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα, κατάφεραν να την σβήσουν σύντομα αφού ήταν μικρής έκτασης και περιορισμένη σε υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, ενώ τόσο τα άτυχα παιδάκια όσο και ο 40χρονος πατέρας τους βρέθηκαν και ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από το χολ του διαμερίσματος.
Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν και μετέφεραν τα αδερφάκια στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και τον πατέρα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών Γεννηματά, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, από αναθυμιάσεις, αφού δεν είχαν υποστεί εγκαύματα, αλλά περισσότερο φως σε αυτό αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.
Στο σπίτι οι πυροσβέστες εντόπισαν σημειώματα κολλημένα στον καθρέφτη και κάλεσαν την Αστυνομία καθώς άρχισε να φεύγει από την εικόνα η περίπτωση του ατυχήματος και έτσι την έρευνα για το τραγικό περιστατικό ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στα σημειώματα αυτά αναφέρονται όχι με σαφήνεια οι προθέσεις του 40χρονου υπαξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας, ωστόσο εκφράζεται η απογοήτευσή του για την ζωή του και κυρίως επιρρίπτει ευθύνες στα πεθερικά του, μάλιστα σε κάποιο σημείο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, ψάξτε την αλήθεια» και μάλιστα στο σημείο αυτό ζητάει την ερευνήσει την περίπτωσή του γνωστή δημοσιογράφος, που δεν έχει καμία σχέση βεβαίως με την υπόθεση, ενώ φαίνεται πως γενικά αυτά που έγραφε είχαν παραληρηματικό χαρακτήρα.
Ο ίδιος είχε χωρίσει εδώ και περίπου 1,5 χρόνο με την πρώην σύζυγό του και φέρεται να είχε έντονες προστριβές μαζί της και με τα πεθερικά του. Τα άτυχα παιδάκια του τα έβλεπε τα Σαββατοκύριακα.
Έτσι λοιπόν, σηκώθηκε σήμερα το πρωί έγραψε τα σημειώματα που κόλλησε στον καθρέφτη, πήγε στο υπνοδωμάτιο και έβαλε φωτιά σε ρούχα, κλείδωσε την πόρτα του διαμερίσματος και έβγαλε το κλειδί για να σιγουρέψει ότι κανείς δεν θα προλάβαινε να φύγει… παίρνοντας μαζί του στο θάνατο και τους γιους του, μόλις 8 και 10 ετών!




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια