ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ενημερωτική Δράση ανακύκλωσης στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων, οργανώνει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, στην Πλατεία Σουρμένων, επί της Λεωφ. Ιασωνίδου και ώρα 11:00 - 17:00, ενημερωτική εκδήλωση για την ανακύκλωση.



Παράλληλα σε ειδικά σημεία οι δημότες θα μπορούν να αποθέτουν για ανακύκλωση, ηλεκτρικές συσκευές, λαμπτήρες, μπαταρίες, ρούχα κ.τ.λ.

Στον ίδιο χώρο μεγάλοι και παιδιά θα ενημερώνονται για τους τρόπους και τα οφέλη της Ανακύκλωσης, μέσω διαδραστικών παιχνιδιών και πολλών δώρων.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης των Αποβλήτων στηρίζεται στο τρίπτυχο: Μείωση - Επαναχρησιμοποίηση - Ανακύκλωση με το σλόγκαν «Δώστου μια καινούρια ζωή».

Η μείωση των απορριμμάτων, πλέον είναι επιτακτική ανάγκη για το περιβάλλον.

Η ανακύκλωση μειώνει την ποσότητα των απορριμμάτων τα οποία στη χώρα μας θάβονται σε χώρους υγειονομικής ταφής, ενώ παράλληλα, πολλά από αυτά, αφού υποστούν την κατάλληλη επεξεργασία, ξανα-χρησιμοποιούνται για την κατασκευή νέων προϊόντων.

Η συστηματική ανακύκλωση συμβάλλει στη μείωση της χρήσης υλικών και ενεργειακών πόρων, μειώνοντας παράλληλα την ρύπανση και την υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος.


Την δράση στηρίζουν η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ΕΕΑΑ (μπλε κάδος), η Ανακύκλωση Συσκευών Ανώνυμη Εταιρεία και η «Αφης» Ανακύκλωση Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών


 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια