ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Στα ρεκόρ Γκίνες η Καρδίτσα για τη μεγαλύτερη νουγκατίνα στον κόσμο (εικόνες)

Μία τεράστια νουγκατίνα σοκολάτα 100,20 μέτρων, έδωσε σήμερα, Τετάρτη το πιο …γλυκό ρεκόρ Γκίνες στην Καρδίτσα, συντρίβοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 45 μέτρων που κατείχε η γειτονική Ιταλία.



Το εγχείρημα του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Ν. Καρδίτσας, που έγινε με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, τη στήριξη του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος που συμμετείχε με 350 συνολικά ζαχαροπλάστες και 100 μαθητών από τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκης και Λάρισας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, σκορπίζοντας χαρά και ικανοποίηση.

Οι προετοιμασίες είχαν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της Τετάρτης σε έναν ειδικά διαμορφωμένο και στεγαζόμενο χώρο ώστε να πληρούνται όλες οι απαραίτητες προδιαγραφές και μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία οι κριτές του Ρεκόρ Γκίνες με επικεφαλής τον Jack Brockbank, που ήρθαν από το Λονδίνο, ξεκίνησαν τις μετρήσεις τους. Λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι έγινε και η επίσημη ανακοίνωση ότι η Καρδίτσα κατέκτησε το ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη νουγκατίνα σοκολάτα στον κόσμο, γεγονός το οποίο καταχειροκροτήθηκε από ντόπιους και επισκέπτες.

Η νουγκατίνα που παρασκευάστηκε ζύγιζε δύο τόνους που αντιστοιχούσαν σε 10.000 μερίδες, οι οποίες μοιράστηκαν στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο αλλά και σε ιδρύματα της περιοχής σε ειδικά χάρτινα σκεύη. Μετά από αυτή τη διαδικασία του Γκίνες, ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών, όπως ανακοίνωσε, θα διαθέσει σε όλα τα ζαχαροπλαστεία του Νομού Καρδίτσας το σήμα της νουγκατίνας με την πιστοποίηση του Ρεκόρ ώστε ο κάθε πελάτης να γνωρίζει στο εξής ότι πρόκειται για ένα πιστοποιημένο παραδοσιακό γλυκό του τόπου μας που αναγνωρίζεται παντού και με όλες τις προδιαγραφές.


Οι σχετικές φωτογραφίες:















 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


TOP PIZZA ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια