ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«Δηλητηριώδες» tweet από Π.Καμμένο για Κ.Μητσοτάκη: «Θα υποστεί εξευτελισμό τη Δευτέρα στη Βουλή»

Βέλη κατά της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη εκτόξευσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, με αφορμή βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση της συμφωνίας πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.



Σε ανάρτησή του στο Twitter το βράδυ της Παρασκευής o πρόεδρος των ΑΝΕΛ σημείωσε αναφορικά με την επικείμενη συζήτηση στη Βουλή τη Δευτέρα:

«γνωρίζοντας τον εξευτελισμό που θα υποστεί ο Κούλης μια ακόμη φορά τη Δευτέρα, οι σπόνσορες της συμμορίας έβγαλαν 5λεπτο βίντεο».

«Ταινία στο Χόλιγουντ να του ετοιμάσετε δεν γλιτώνει με τίποτα από την αλήθεια στη Βουλή ο “παραδεισένιος”», συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος.

Νωρίτερα, κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκαν στο χρονικό της υπόθεσης της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία και των χειρισμών του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Οταν φοβασαι οτι η Δευτερα σου θα ειναι Black Monday κανεις #BlackFriday πολιτικης αντιπολίτευσης με 5λ βιντεο !

— ΟΥΤΣΗ ΧΡΥΣΑ (@outsichr) November 24, 2017
Γνωρίζοντας τον εξευτελισμό που θα υποστεί ο κούλης μια ακόμη φορά τη Δευτέρα οι σπόνσορες της συμμορίας έβγαλαν 5λεπτο βίντεο. Ταινία στο Χόλιγουντ να του ετοιμάσετε δεν γλιτώνει με τίποτα από την αλήθεια στη Βουλή ο “παραδεισένιος”

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) November 24, 2017


 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια