ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Ιανουαρίου 2018



Πρόγραμμα Ιανουαρίου 2018




Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19:00
Λογοτεχνικό Σαλόνι:
Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης και οι Εκδόσεις Επίκεντρο παρουσιάζουν το βιβλίο «Σμύρνη: Μια Ιστορία που δε γράφτηκε» του συγγραφέα κ. Σπύρου Γόγολου, ο οποίος δίδαξε για 14 χρόνια στο Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει ασχοληθεί με τη νεότερη και σύγχρονη βαλκανική ιστορία καθώς και με την τελευταία περίοδο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Βιβλιοθήκη.

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19:00
Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης σας προσκαλεί  σε μια μοναδική μουσική βραδιά με νοσταλγικές νότες από την αγαπημένη μας Ιωνική Γη επ’ ευκαιρία της Κοπής της  Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της.  Την βραδιά θα ντύσουν με τις μελωδικές φωνές τους, ο Βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης με την Σοπράνο Λητώ Μεσσήνη. Στο πιάνο, ο Πάνος Λουμάκης. Η βραδιά θα περιλαμβάνει επίσης σύντομη μουσική παρουσίαση του νέου καθηγητή πιάνου της ΕΣΤΙΑΣ, του καταξιωμένου Πιανίστα Μάνου Κιτσικόπουλου.

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00
Επανάληψη Προβολής Ντοκιμαντέρ «Στην άκρη του Αιγαίου, Καστελόριζο» παραγωγής του Ελληνικού Ιδρύματος Ιστορικών Μελετών (ΙΔΙΣΜΕ), που είχε προβληθεί στην εκδήλωση της ΕΣΤΙΑΣ επ’ ευκαιρία του εορτασμού για τα 70 χρόνια ελεύθερης ζωής των Δωδεκανήσων (1947 – 2017), τον μήνα Νοέμβριο.
Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στον 3ο όροφο.

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19:00
Η  Αδελφότητα Κωνσταντινουπολιτών Μεγάλου Ρεύματος Βοσπόρου «Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» σας προσκαλεί στην τελετή Kοπής της Βασιλόπιτάς της.

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:00
Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης, έχει την τιμή να παρουσιάσει τον εκπαιδευτικό
κ. Κώστα Γιαννακό σε ομιλία με θέμα «Φαγιούμ, Βλέμματα από την αρχαιότητα στραμμένα στην αιωνιότητα». Θα εκτεθούν πορτραίτα Φαγιούμ της Αγιογράφου κας Αικατερίνης Περιμένη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Βυζαντινής Τέχνης.

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 09:30
Τα Μέλη και οι Φίλοι της ΕΣΤΙΑΣ, επισκέπτονται το Ορυκτολογικό και Παλαιοντολογικό Μουσείο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, καθώς επίσης και το Ορυκτολογικό Μουσείο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση από Πανεπιστημιακούς Καθηγητές. Στη συνέχεια, θα υπάρχει χρόνος για φαγητό σε κοντινή περιοχή και θα γίνει η κοπή της πίτας της Εφορείας των Μουσείων και της Βιβλιοθήκης της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 στη Γραμματεία της ΕΣΤΙΑΣ: ώρες 10:00 – 14:00 και στο τηλ: 210 9333702.
Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ.


Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:30
Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης και το  θεατρικό εργαστήρι του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στις 21, 22 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου 2017 στην Καισαριανή, σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση «Λωξάντρα» της Μαρίας Ιορδανίδου, σε θεατρική απόδοση Άκη Δήμου και σκηνοθεσία Γιώτας Ευσταθίου στην ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης.   
Κείμενο: Μαρία Ιορδανίδου
Θεατρική Διασκευή: Άκης Δήμου
Σκηνικά/Κοστούμια: Μικρασιατικός Σύλλογος Καισαριανής
Σκηνοθεσία/Μουσική επιμέλεια: Γιώτα Ευσταθίου
Είσοδος ελεύθερη.

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00
Επανάληψη Προβολής Ντοκιμαντέρ: «Ταξίδι στην Καππαδοκία». Ένα μοναδικό ταξίδι στα εκπληκτικά τοπία, που έχουν δημιουργήσει ο άνεμος, το νερό και το έδαφος αυτού του τόπου, που δέχτηκε το Χριστιανισμό από τα πρώτα χρόνια της διάδοσής του.
Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στον 3ο όροφο.

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:30
Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης φιλοξενεί το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Αρχαίας Αιγύπτου στην εκδήλωση με θέμα: «Η Αρχαία Αίγυπτος χθες και σήμερα». Η εκδήλωση περιλαμβάνει τον χαιρετισμό του Μορφωτικού Ακολούθου της Αιγύπτου Dr. Hussein Mahmoud και ομιλία του Δρ Βασίλη Χρυσικόπουλου Αρχαιολόγου – Αιγυπτιολόγου. Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο κ. Δημήτρης Πράσινος.




Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στην αίθουσα “Πάνος Χαλδέζος”


 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια