ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αν Αποφύγουμε Αυτά, τα ΖΩΔΙΑ υπόσχονται Πολλά για Σήμερα 30/12

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του χρόνου και κάνουμε τα πάντα να είναι όμορφο! Κάνουμε τον απολογισμό μας, μετράμε λάθη αλλά και επιτυχίες και προχωράμε για ένα νέο έτος γεμάτο ευκαιρίες και δυνατότητες!



ΚΡΙΟΣ
Τα αγαπημένα σου άτομα, Κριέ, απαιτούν από σένα πάρα πολλά κι αυτό σε προβληματίζει και σε μπερδεύει. Γύρισε λίγο στις παλιές συνήθειες. Εν τω μεταξύ, μη δίνεις αφορμές για σχόλια στο κοινωνικό σου περιβάλλον και μη δημιουργείς έδαφος για καινούργιες παρεξηγήσεις. Τα οικογενειακά σου θα μπορέσουν να λυθούν με ήπιους τόνους και, για άλλη μια φορά, όλοι θα είναι καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ, φρόντισε να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις σε σχέση με το ταίρι σου, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα. Απόφυγε να σπαταλήσεις χρήματα άσκοπα. Καλό είναι, να τακτοποιήσεις ζητήματα που έχεις από το παρελθόν και σε προβληματίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο εκνευρισμός και η ένταση, Ταύρε μου, θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας. Μην ανησυχείς όμως, διότι μπαίνεις σε μια περίοδο που θα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου με πολύ μεγάλη επιτυχία. Κάποια ευχάριστα γεγονότα σήμερα θα σε χαροποιήσουν αρκετά και θα καλυτερεύσουν τη διάθεσή σου. Το βράδυ, κοίτα να ξεκουραστείς και να επιδοθείς σε ευχάριστες δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου, Ταύρε μου, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου σε χαμηλούς τόνους και να πεις όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να αλλάξεις ό,τι μπορεί να σταματάει τα σχέδιά σου μέχρι τώρα. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τον τελευταίο καιρό, Δίδυμε, έχεις εξελιχτεί σε… αντιδραστικό στοιχείο σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Για ηρέμησε λίγο, και σκέψου και τους άλλους, που με τη συμπεριφορά σου και τον αντιδραστικό σου χαρακτήρα, φέρνεις σε δύσκολη θέση. Δυστυχώς, δεν μπορούν και να σε δικαιολογήσουν, αφού, μεταξύ μας, δεν έχεις τον παραμικρό λόγο να συμπεριφέρεσαι έτσι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα ήρθε ο καιρός, Δίδυμε, που μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα θέματα, που σε προβληματίζουν από καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε κάποια επαγγελματικά θέματα, Δίδυμε, μην πάρεις αποφάσεις αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις. Στα οικονομικά, αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να συζητήσεις για σχετικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι ανατρεπτικές καταστάσεις, Καρκίνε, τόσο στις ατομικές υποθέσεις σου, όσο και στα οικογενειακά θέματα, θα προκαλέσουν την οργή σου και θα σε εξαντλήσουν. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το… νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και, με πολλή προσπάθεια, θα επαναφέρεις την τάξη. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Καρκίνε, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, διότι η απομόνωση όπου έχεις κλείσει τον εαυτό σου, δεν κάνει καλό σε κανέναν σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε μου, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Απόφυγε σήμερα όμως, να κάνεις βιαστικές κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά θέματα, θα πας αρκετά καλά, αρκεί να δεις τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις σχετική οικονομία.

ΛΕΩΝ
Αυτή την περίοδο, Λέων, προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Είσαι σε περίοδο, που οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να βάλεις σε εφαρμογή αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Λέων, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Σ’ εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα συμβούν τέτοιες αλλαγές, που θα κάνεις την γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Λέων, έχεις αρκετό εκνευρισμό με κάποια θέματα που ακόμη δεν προχωράνε. Κάνε λίγη υπομονή και όλα θα έρθουν όπως τα θέλεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Ευτυχώς, έχεις μπει σε μια περίοδο, που τα έξοδά σου δε θα είναι πάρα πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι εξελίξεις γύρω σου, Παρθένε, είναι πολύ γρήγορες. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Είσαι σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη, και δεν έχεις πραγματικά ούτε μία δικαιολογία, για να μη βάλεις σε εφαρμογή τα πλάνα σου – και μάλιστα με επιτυχία. Αρκεί να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και να ξέρεις, ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Παρθένε μου, θα είναι αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για αλλαγές, θα ήταν καλύτερα να τις αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα. Η ημέρα δεν ευνοεί τις χρηματικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ
Διανύεις μία περίοδο, Ζυγέ, που οι αλλαγές θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να δείχνεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις. Καλό θα είναι, να μη δίνεις σημασία σε όσα ακούς. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, θα είναι πολύ καλές, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Κάνε το πρόγραμμά σου και η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει πανηγυρικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου και θα θέλεις πολλές προβληματικές καταστάσεις να λύσεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε λίγο την καθημερινότητά σου και θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες, Ζυγέ, θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Περίοδος που πρέπει να έχεις ευελιξία, Σκορπιέ, για να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σου. Αλλαγές που μπορεί να γίνουν, να ξέρεις, ότι θα είναι για το καλό σου. Το βράδυ φρόντισε να ηρεμήσεις, κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Σκορπιέ, να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μεταδοτικότητα που έχεις, Σκορπιέ, αλλά και η υπομονή σου τη σημερινή ημέρα, θα λύσουν σημαντικά θέματα στο χώρο της εργασίας σου. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις. Μέτρησε ό,τι κάνεις, για να βάλεις σε τάξη το πορτοφόλι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά, Τοξότη, και με αρκετή αισιοδοξία. Με το ταμπεραμέντο που έχεις, θα πετύχεις σε τομείς, που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Ξεκινάει μια περίοδος, που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα δρομολογήσεις τους στόχους σου με επιτυχία. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, για να λύσεις τα όποια προβλήματα σε ταλανίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα τα αισθηματικά σου, Τοξότη, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, καλό θα ήταν να βάλεις ένα πρόγραμμα και να μην τα πιάνεις όλα μαζί. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα. Απόφυγε να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αλλά μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, Αιγόκερε. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως πραγματικά είναι και η μεγάλη ευαισθησία σου σε παρασύρει σε λάθος καταστάσεις; Αυτή δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Μπορείς θαυμάσια σήμερα, να προγραμματίσεις τους στόχους σου και να τους υλοποιήσεις με πολύ σταθερά βήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, θα πάει πολύ καλά. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά, Αιγόκερέ μου, στο χώρο της εργασίας σου. Προσπάθησε να μη χαλάσεις κάτι από τον φόρτο που θα έχεις. Στα οικονομικά, πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε σχέση με προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε σήμερα να κάνεις αγορές, διότι θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι μια πολύ καλή ημέρα, Υδροχόε, για να ασχοληθείς με θέματα που θεωρείς ιδιαίτερα σημαντικά. Μπορείς να κλείσεις ραντεβού και να δρομολογήσεις κάποιες υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες μέχρι τώρα. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Στο οικογενειακό περιβάλλον, κερδίζεις συνεχώς έδαφος, επειδή έχεις την αξιολάτρευτη ικανότητα να δημιουργείς την ιδανική ατμόσφαιρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι καταστάσεις στη σχέση σου, Υδροχόε, θα είναι πολύ ευχάριστες, αρκεί κι εσύ να δώσεις ευκαιρίες στο ταίρι σου, για να μπορέσει να κινηθεί άνετα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι και να κάνεις στο χώρο της εργασίας σου, Υδροχόε, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Βάλε προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου, αφού έχεις κάνει πολλά έξοδα και βρίσκεσαι εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ
Μην δώσεις βάση, Ιχθύ, σε σχόλια που μπορεί να γίνουν και δεν έχουν μεγάλη σημασία. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισε την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να βάλεις μπροστά τα σχέδια σου. Θα σε συμβούλευα μάλιστα, να ζητήσεις τη συμβουλή δικών σου ατόμων, που εμπιστεύεσαι απόλυτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου και να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της σχέσης σας. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, ότι αυτή την περίοδο θα σου έρθουν τα καλύτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για αλλαγές που θα γίνουν στη δουλειά σου, Ιχθύ, να προετοιμαστείς, ώστε να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.





 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια