ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Λαζόπουλος: Με έδιωξε γερμανικός δάκτυλος- Παλεύω να σταθώ όρθιος

Ως μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής χαρακτηρίζει τη φάση που περνάει ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του στην Real τονίζοντας ότι παλεύει να σταθεί όρθιος!


Όπως σημειώνει ο μετρ της σάτιρας «το “απελπισίτο” γυρίζει την Ελλάδα», συμπληρώνοντας πώς ο κόσμος δεν του γύρισε ποτέ την πλάτη ούτε τον τιμώρησε.

«Αυτά είναι αθλιότατα ψεύδη, κατασκευασμένα από διαφόρων ειδών… λιοντάρια που επιθυμούν να με… εξαφανίσουν – χωρίς να το καταφέρνουν, όπως βλέπεις. Και στην περιοδεία κι εδώ στην Αθήνα ήρθαν άνθρωποι που μου είπαν τη γνώμη τους, που μου εξέθεσαν τις δικές τους θέσεις, που μπορεί να μη συμπίπτουν με τις δικές μου, αλλά αυτό έγινε χαλαρά κι ευγενικά. Δεν υπήρξε καμία ένταση και καμία επιθετικότητα. Αυτά τα έγραψαν εγκάθετοι δημοσιογράφοι, εντεταλμένες εφημερίδες και κανάλια. Δεν θα σταθώ σε εντεταλμένα κανάλια που είπαν «εξαφανίστε τον Λαζόπουλο»…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ούτε με τις ηλεκτρονικές «συμμορίες» θα κάτσω να ασχοληθώ. Ξέρω και πώς δρουν και από πού υποκινούνται, αλλά και από πού πληρώνονται για να με «συντρίψουν». Το ότι δεν μπορεί να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση σε αυτή τη «χούντα» των social media και στον «κανιβαλισμό» της το θεωρώ εγκληματικό».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ΣΥΡΙΖΑ, εξηγώντας πως ο ίδιος απλώς «είπε πως πρέπει να ξεπεράσουμε τη βρώμικη μεταπολίτευση για να πάμε μπροστά, είδα «φως» σε ένα πρόσωπο που έμοιαζε δυνατό, κι ας κατάλαβα άλλα στη διαδρομή». «Δεν επέβαλα τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισα την ανάγκη να τιμωρήσουμε όλους αυτούς που επί δεκαετίες χρεοκόπησαν τη χώρα. Αν και οι επόμενοι δεν μπορούν να ανατάξουν το κλίμα αυτό, έχουν τη δική τους ευθύνη».

Ερωτηθείς για «το άγριο μπούλινγκ» που δέχεται τον τελευταίο καιρό ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε ότι η κατάσταση αυτή δεν έχει σταματήσει, αλλά και πως παλαιότερα έχει δεχτεί μπούλινγκ. «Πάντα συνέβαινε, απλώς δεν υπήρχαν τα social media και οι ηλεκτρονικές συμμορίες για να το πολλαπλασιάζουν αυτό. Μπούλινγκ δέχομαι από το ’79 που ξεκίνησα να γράφω. Ήθελε να με αφορίσει για ένα επιθεωρησιακό μου κείμενο ο μητροπολίτης Λάρισας και μας πετροβολούσαν έπειτα από υπόδειξη του. Έπειτα μου έκοψαν την πρώτη μου επιθεώρηση που θα γινόταν στην ΕΡΤ, μου έγινε άγρια λογοκρισία από το ΠΑΣΟΚ στα «Αλαλούμια», κόπηκε ένα σόου μου με εντολή Μητσοτάκη στην κρατική τηλεόραση, κυνηγήθηκα από τον Σαρτζετάκη, που έβαλε να με συλλάβουν. Ζω ένα διαρκές μπούλινγκ».

Ερωτηθείς για το τι ακριβώς συνέβη με τον Alpha απάντησε πώς υπήρξε «γερμανικός δάκτυλος» εξηγώντας πως κάποια στιγμή που ειδοποιήθηκε να μην καυτηριάζει τον Σόιμπλε και τη στρατηγική του, επέλεξε να μην το κάνει γι αυτό και τιμωρήθηκε.

Ο ίδιος ωστόσο παραδέχεται ότι δεν βρέθηκε εκτός αλλά εντός των αρχών του κι αυτό είναι που μετράει για τον ίδιο. «Οι αρχές μου είναι να μην υπακούω και να κάνω αυτό που θέλω ελεύθερος – αν δεν μπορώ, τελειώνω. Είμαι εκεί που πιστεύω. Αν δεν μπορώ να λέω αυτό που σκέφτομαι, δεν μπορώ να είμαι κάπου».

Τέλος αναφέρει πως δεν «λάκη-σε ποτέ στη ζωή του και δεν οπισθοχώρησε ποτέ! Από εκεί και πέρα, περνούσα και περνώ μια πολύ δύσκολη περίοδο εκτός δουλειάς και δεν θέλω να συζητήσω κάτι παραπάνω. Παλεύω να σταθώ όρθιος. Ας το κλείσουμε εδώ!».



 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια