ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Άρης στον Τοξότη από 26 Ιανουαρίου έως 17 Μαρτίου 2018 - Προβλέψεις για τα ζώδια



Της Δάφνης Ιωάννου

Στις 26 Ιανουαρίου ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη με αποτέλεσμα να αλλάζει ο τρόπος που διεκδικούμε αυτά που επιθυμούμε ή πιστεύουμε ότι μας αξίζουν. Διακρινόμαστε από μια ευθύτητα και μια αμεσότητα και δεν αντέχουμε την αδικία.


Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας το εκφράζουμε με αποτέλεσμα πολλές φορές να ερχόμαστε σε σύγκρουση με τους γύρω μας γιατί δεν είμαστε καθόλου διπλωμάτες. Παράλληλα θα έχουμε την τάση να ταξιδεύουμε το διάστημα αυτό, είτε για λόγους αναψυχής είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Πως ο Άρης στον Τοξότη θα επηρεάσει τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Στις 26/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη και στον ένατο σας οίκο. Αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια σας αυξάνετε και είστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Νέοι στόχοι και οράματα κατακλύζουν τις σκέψεις σας και φαίνεται να κάνετε τα πάντα προκειμένου να τα υλοποιήσετε. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί προκειμένου να μην παθιαστείτε τόσο, ώστε να δημιουργήσετε προστριβές με τους γύρω σας. Όποιος έχει αντίθετη άποψη με εσάς δεν σημαίνει ότι είναι εχθρός σας ούτε ότι θέλει το κακό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις 26/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά. Αυτός σημαίνει ότι αυτήν την περίοδο θα προσπαθήσετε να βάλετε σε μια σειρά εκκρεμότητες και οφειλές. Θα βρεθούν ευκαιρίες που θα σας δώσουν αυτήν τη δυνατότητα. Παράλληλα ίσως κάνετε μια νέα οικονομική συμφωνία στην εργασία σας. Όσον αφορά το σύντροφό σας, η σχέση σας θα έχει ανανέωση αυτό το διάστημα και αναζωπύρωση του πάθους. Αν είστε ελεύθεροι να περιμένετε ένα πρόσωπο από το παρελθόν να μπαίνει στη ζωή σας ξανά προκειμένου  να ολοκληρώσετε ότι είχατε αφήσει στη μέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις 26/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη επηρεάζοντας τον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα βιώσετε κάποιες εντάσεις μέσα στη σχέση σας. Ίσως να είστε και εσείς το διάστημα αυτό περισσότερο απόλυτοι σε αυτά που υποστηρίζετε. Αν πάλι είστε ελεύθεροι υπάρχει το ενδεχόμενο να γνωρίσετε ένα άτομο ξαφνικά που θα σας εντυπωσιάσει. Ακόμα, ένα άτομο από το παρελθόν ίσως σας πλησιάσει ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Τέλος δώστε βάση στις επαγγελματικές σας συνεργασίες γιατί μπορεί να κλονιστούν ανά πάσα στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 26/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη στον έκτο οίκο σας με αποτέλεσμα να φέρνει αλλαγές σε θέματα εργασίας αι καθημερινότητας. Ίσως ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο όπου μέσα από αυτό θα μπορείτε να εκφράσετε τα ταλέντα σας. Ίσως πάλι συνεργαστείτε με καινούργια πρόσωπα που θα έχουν τελείως διαφορετικές μεθόδους από τις δικές σας. Όπως και να έχει η καθημερινότητα σας γίνεται πιο δραστήρια και οι ώρες εργασίας αυξάνονται. Δώστε σημασία στην καλή διατροφή και φροντίστε να ξεκουράζεστε. Είναι κατάλληλη περίοδος να κόψετε μια κακιά συνήθεια όπως το τσιγάρο.

ΛΕΩΝ

Στις 26/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η στιγμή ο έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα. Η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένη και θα έχετε όρεξη για διασκέδαση και φλερτ. Θα έχετε τη διάθεση να παρευρίσκεστε σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να κάνετε νέες γνωριμίες. Επειδή σημασία έχει πως αισθανόμαστε, η   αυτοπεποίθηση σας θα φέρει πολλές κατακτήσεις στα πόδια σας. Αν είστε δεσμευμένοι, ίσως αποφασίσετε να αποκτήσετε έναν απόγονο με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 26/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει εξελίξεις στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια ανακαίνιση ή μετακόμιση. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να δώσετε προσοχή σε κάποιον από τους δυο σας γονείς.  Οικογενειακές υποθέσεις που υπήρχαν από το παρελθόν(κληρονομικά κτλ) έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Γενικά λάθη και υποθέσεις του παρελθόντος θα τριγυρνούν στο μυαλό σας το διάστημα αυτό. Ασχοληθείτε με τη σωματική σας άσκηση προκειμένου να μετατρέψετε την αρνητική ενέργεια σε κάτι ωφέλιμο.

ΖΥΓΟΣ

Στις 26/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη στον τρίτο οίκο σας. Νέες ιδέες και σκέψεις έρχονται ξαφνικά στο μυαλό σας και με τις πρωτοποριακές σας ιδέες κερδίζετε τις εντυπώσεις. Έντονη δραστηριότητα θα υπάρχει στη ζωή σας το διάστημα αυτό. Νέα άτομα μπαίνουν στη ζωή σας, καταπιάνεστε με νέες δραστηριότητες και κυρίως μαθαίνετε καινούργια πράγματα προκειμένου να βοηθηθείτε στην εργασία σας. Παράλληλα όσοι είστε ελεύθεροι είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε το άλλο σας μισό μέσα από φιλικό σας περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις 26/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη στον δεύτερο οίκο σας, τον τομέα των οικονομικών σας. Αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσετε να βάλετε σε μια σειρά οικονομικές εκκρεμότητες. Ίσως πάρετε κάποια λεφτά ξαφνικά που δεν τα περιμένατε. Τώρα μπορεί να αγοράσετε ή να πουλήσετε κάτι αξίας που θέλατε καιρό. Οι προτεραιότητες σας αλλάζουν. Προσπαθήστε να περιορίσετε τα περιττά έξοδα και ζητήστε βοήθεια από τους κοντινούς σας ανθρώπους. Γενικότερο θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις 26/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο σας. Αυτό σημαίνει πως θα έχετε αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Τα επαγγελματικά σας σχέδια εξελίσσονται καλά και οι νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται η μία πίσω από την άλλη. Όσον αφορά τα προσωπικά σας όσοι είστε δεσμευμένοι παίρνετε την κατάσταση στα χέρια σας και προσπαθείτε να δώσετε λύσεις σε θέματα που μπορεί να υπάρχουν. Αν είστε ελεύθεροι διεκδικείτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και πετυχαίνετε. Γενικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε ότι βάλετε στο μυαλό σας αυτό το διάστημα αφού θα διακατέχεστε από συνέπεια και προσήλωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις 26/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο. Αυτό σημαίνει ότι το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να απομονωθείτε και να αποσυρθείτε από τις πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις. Χρειάζεστε σωματική αλλά και ψυχική ξεκούραση και κυρίως να κάνετε έναν απολογισμό μέχρι τώρα αλλά και να προετοιμάσετε τα σχέδια σας για την επόμενη περίοδο. Μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Υπάρχει παρασκήνιο που δεν γνωρίζετε αλλά το αντιλαμβάνεστε έστω και διαισθητικά. Μετά τις 17/3 θα μπορείτε να αποκαλύψετε τα σχέδια σας και να έχετε επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 26/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη στον ενδέκατο οίκο σας. Η κοινωνική σας ζωή ανανεώνεται και οι φιλικές σας σχέσεις παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο αυτήν την περίοδο στη ζωή σας. Οι γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θα σας βοηθήσουν στο μέλλον είτε επαγγελματικά  είτε να εκφράσετε τα ταλέντα σας. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα που θα σας δώσει χαρά και θα σας γεμίσει με ενέργεια. Παράλληλα είναι μια περίοδος που μπορείτε να υλοποιήσετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΣ


Στις 26/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη στον δέκατο οίκο σας. Θα δείτε το διάστημα αυτό μεγάλη εξέλιξη στον τομέα της καριέρας σας. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή και εσείς με τη σειρά σας και να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Μέσα από τη δουλειά που θα κάνετε τώρα θα κριθεί το επαγγελματικό σας μέλλον. Δώστε προσοχή σε σχέσεις με αφεντικά και ανωτέρους. Προσπαθήστε να κρατήσετε το θυμό σας σε ένα επίπεδο και να μην έρχεστε σε σύγκρουση χωρίς να υπάρχει λόγος.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια