ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μυστήριο καλύπτει πολλά ζώδια και παλιές αμαρτίες Σήμερα 28/1

Προσοχή, προσοχή! Εντάσεις, νεύρα, δυσαρεστα νέα αλλά και συναντήσεις θα έχουν οι εκρπόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού που ανλήκουν στο 3ο δεκαήμερα! Λέμε όχι σε ξεσπάσματα και έλλειψη ψυχραιμίας!


ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να ανασύρεις μνήμες και περιεχόμενα από το παρελθόν, ώστε να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές αιτίες για όσα σε βαραίνουν σήμερα. Καλό είναι πάντως να μην παρασυρθείς από απωθημένα, που δεν έχουν κανέναν δημιουργικό χαρακτήρα, αλλά και να μην «ξανακυλήσεις» σε μια ανθυγιεινή συνήθεια του παρελθόντος. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να «ξεσκάσεις» κοντά σε φίλους/ες ή με μια παρέα που θα σε εμπνεύσει, ώστε να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον 11ο φυσικό «οίκο» σου, τον πρώτο λόγο έχουν για σένα οι φιλικές σχέσεις και οι παρέες. Αν, λοιπόν, επιθυμείς μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, εκεί πρέπει να ψάξεις! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μοιράσου με το ταίρι σου αυτές τις όμορφες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να αναζωπυρώσει έχθρες ή φιλίες του παρελθόντος, αλλά και συλλογικές δράσεις. Θα έχεις, λοιπόν, την ευκαιρία να επαναλάβεις με τον ορθό τρόπο κάτι που δεν είχε την τύχη που του άξιζε. Βέβαια, υπάρχει κι ο κίνδυνος να παρασυρθείς σε ενέργειες, που χαρακτηρίζονται από φανατισμό και φόβο απέναντι στο διαφορετικό. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε βοηθά να διακριθείς στον κοινωνικό στίβο, αλλά και να τονίσεις τη γοητεία σου, με αισθητικές παρεμβάσεις στο ντύσιμο ή την εμφάνισή σου.
Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση ίσως γίνει κεντρικό ζήτημα ή σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, με αποτέλεσμα να νοιώσεις κάπως άβολα. Αυτό όμως δεν πρέπει να σου στερήσει το δικαίωμα να εκφράζεις τα συναισθήματά σου όπου και όπως θέλεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά


Ο ενεργός Χείρωνας επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, με σκοπό να λυθούν οριστικά οι όποιες παρεξηγήσεις. Μπορεί, ωστόσο, να «κολλήσεις» συναισθηματικά και να μην πάρεις τις αποφάσεις που θα έπρεπε. Επιπλέον, καλείσαι να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση, με τους δικούς σου όμως όρους. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο ενδέχεται να διανθίσει με ευχάριστες στιγμές τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως, μάλιστα, λάβεις και μια πολύ καλή είδηση.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον 9ο φυσικό «οίκο» σου σε βοηθά να συνδυάσεις το ρομάντζο με την περιπέτεια, ενώ ίσως σου επιφυλάσσει κι ένα… τυχερό κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Υπάρχει φυσικά και το διαδίκτυο, που μπορείς να το αξιοποιήσεις αναλόγως!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά


Ο ενεργός Χείρωνας ενδεχομένως να σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η, με κίνδυνο «να χάσεις τα αβγά και τα καλάθια». Βάλε, λοιπόν, κάτω τη λογική σου, αφού είναι η μόνη που μπορεί να σε προστατέψει από τον κακό εαυτό σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να αναβιώσουν υποθέσεις και καταστάσεις, που πίστευες ότι είχαν κλείσει οριστικά τον κύκλο τους, ίσως, μάλιστα, πρόκειται για μια ενδοοικογενειακή αντιπαράθεση. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα όμορφο δώρο.
Ερωτικά
Το μυαλό σου βασανίζεται με το πώς θα ήταν τα πράγματα, αν δεν είχε γίνει το άλφα αλλά το βήτα κλπ… Όλη αυτή η «ανασκόπηση» όμως μπορεί να «ξύσει πληγές» και ωφελεί μόνο στην περίπτωση που επισημάνεις και διορθώσεις τα όποια λάθη και τους άστοχους χειρισμούς σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά


Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να επικεντρωθείς σε μια παλιά οικονομική υπόθεση, που ξαναβγαίνει στο προσκήνιο, ίσως, μάλιστα, εμπλέκεται σε αυτήν κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, κάτι που μπορεί να σε «κολλήσει» συναισθηματικά. Όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επωφεληθείς από αγοραπωλησίες παλαιών αντικειμένων ή την αξιοποίηση αποθηκευμένου υλικού. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε κάνει πιο αποδεκτό/η στους άλλους και ενδέχεται να σου φέρει μια επωφελή συμφωνία ή συνεργασία.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου αυξάνει τη γοητεία σου κι από εκεί και ύστερα η πρωτοβουλία ανήκει σε σένα κι όσο λιγότερες δεσμεύσεις έχεις, τόσο το καλύτερο. Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε, μήπως τελικά παρασυρθείς σε «διπλές» καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά


Ο ενεργός Χείρωνας θα σου δώσει την ευκαιρία να συνεργαστείς με ένα άτομο μεγάλης ηλικίας που «κουβαλά» αρκετή σοφία. Από την άλλη πλευρά όμως, πρόσεξε, μήπως εγκλωβιστείς συναισθηματικά σε μια παλιά έχθρα που αναβιώνει. Συνολικά πάντως, καλείσαι να κάνεις μια «βουτιά» στο παρελθόν, ώστε να βρεις την πρώτη αιτία όλων των δεινών που σε κατατρέχουν. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τα εργασιακά σου και είτε ψάχνεις για δουλειά είτε για υπαλλήλους, τελικά θα γίνει αυτό που θέλεις.
Ερωτικά
Με δεδομένη την εξαιρετικά ευαίσθητη ψυχολογία σου, είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε μια επιλογή που καλύπτει κυρίως την ανάγκη σου για αγκαλιά ή προστασία. Σε κάθε περίπτωση πάντως, καλό είναι να μετριάσεις τις προσδοκίες σου!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά


Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να δράσεις με βάση το συναίσθημά σου, κάτι που όμως δεν ενδείκνυται, όταν έχεις να κάνεις με πρακτικά ζητήματα και συγκεκριμένα συμφέροντα. Επιπλέον, παραπέμπει στην ανάγκη σου να «ξεμπερδεύεις» μια και καλή με το παρελθόν σου και όσα περιεχόμενά του σε ταλαιπωρούν ακόμη, είτε σε σχέση με την δουλειά σου είτε με την υγεία και τη διατροφή σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τις προσωπικές υποθέσεις σου, ενώ θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον 5ο φυσικό «οίκο» σου φροντίζει για την καλοπέρασή σου και το κλίμα μπορεί να χαλάσει, μόνο αν δώσεις βάση σε λόγια που βάζουν κάποιοι γνωστοί σου. Γείρε λοιπόν στην αγκαλιά του ανθρώπου που αγαπάς κι άφησε τα παλιά στη λήθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά


Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να αναδιαμορφώσεις τον χώρο σου ή να υποδεχθείς-φιλοξενήσεις κόσμο. Παράλληλα, μπορεί να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, εδώ ωστόσο, υπάρχει και ο κίνδυνος να αναλωθείς, όχι με αυτά που σας ενώνουν, αλλά με εκείνα που σας χωρίζουν, με συνέπεια να κυριαρχήσουν τα αρνητικά συναισθήματα. Επιπλέον, με τη συνδρομή του ενεργού Χείρωνα, είναι πιθανό να ξαναθυμηθείς μια παλιά δραστηριότητά σου ή να αντλήσεις έμπνευση από την παράδοση.
Ερωτικά
Η δραστική επανάκαμψη ενός προσώπου στη ζωή σου, μπορεί βέβαια να βελτιώσει άμεσα την ψυχολογία σου και να θεραπεύσει πληγές του παρελθόντος, φαίνεται όμως ότι αργά ή γρήγορα θα ξαναζήσεις ανεπιθύμητες εντάσεις, οπότε «κράτα μικρό καλάθι»!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά


Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να ασχοληθείς άμεσα με τον χώρο σου, προβαίνοντας σε μια αναδιάταξη και ψάχνοντας τις αποθήκες και τα... σεντούκια σου! Από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να προκύψουν ενδοοικογενειακές έριδες και μάλιστα για ζητήματα του παρελθόντος. Προνόησε, επίσης, για την περίπτωση ενός «οικιακού» ατυχήματος. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις τα περιουσιακά σου δικαιώματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τα ταξίδια, ενώ είναι πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον 3ο φυσικό «οίκο» σου σε βοηθά να κερδίσεις τους άλλους με την παρουσία σου, γι’ αυτό δεν είναι σκόπιμο να κλειστείς στο σπίτι ή στις σκέψεις σου. Αν, μάλιστα, ενδιαφέρεσαι για κάτι απόλυτα συμβατό με τη νοοτροπία σου, δεν έχεις παρά να γίνεις πιο κοινωνικός/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά


Ένα ταξίδι ή μια συνάντηση μπορεί να σε κάνει να θυμηθείς κάποιες παλιές, όσο και έντονες στιγμές, που απ’ ό,τι φαίνεται επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σου και σε εγκλωβίζουν συναισθηματικά. Επιπλέον, ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να ασχοληθείς με ιστορικά ζητήματα, ενώ είναι πιθανό να αξιοποιήσεις παλιό εξοπλισμό ή έγγραφα/χειρόγραφα με ειδικές πληροφορίες. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να αξιοποιήσεις δράσεις κι επαφές οικονομικού χαρακτήρα, αφού η τύχη σε ευνοεί.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα στη διερεύνηση καταστάσεων και στην αυτοκριτική σου για ό,τι δεν πήγε καλά. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να τη «δέσεις» ακόμη περισσότερο, προσφέροντας στον άνθρωπό σου κάτι που θα τον συγκινήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά


Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καθιστά «το πρόσωπο της ημέρας», αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Παράλληλα βέβαια, η ημέρα έχει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος κι ίσως βρεθείς ενώπιον καταστάσεων που δε μπορείς να διαχειριστείς εύκολα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για αντιδράσεις που για σένα δεν έχουν λογική. Επιπλέον, ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό, ενώ δεν αποκλείεται –θέλοντας και μη- να ασχοληθείς με μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου.
Ερωτικά
Σήμερα θα έχεις ακόμη μια ευκαιρία για να εξασκήσεις τη γοητεία σου, αν όμως «ψάχνεσαι» για κάτι νέο, μάλλον θα «πέσεις» σε μια περίπτωση που είναι πολύ συναισθηματική για τα γούστα σου! Έχεις πάντως και μια εναλλακτική, να ξαναζήσεις, δηλαδή, έναν παλιό έρωτά σου.


ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά


Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να κάνεις μια γενναία ανασκόπηση των πεπραγμένων σου και να «ξεθάψεις» ιστορίες του παρελθόντος. Ωστόσο, είναι πιθανό να σε καταλάβει ένας ανεξήγητος συναισθηματικός πανικός, που τα αίτιά του ανάγονται σε ένα επιβαρυμένο οικογενειακό ιστορικό ή σε παλιά βιώματα, τα οποία δεν έχουν «χωνευτεί» ακόμη και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να εντοπίσεις την αφετηρία τους. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να σου αποκαλύψει ένα ενδιαφέρον μυστικό.
Ερωτικά
Η έμφυτη προτίμησή σου στο μυστήριο σε οδηγεί σε άγνωστα μονοπάτια, με πολλές υποσχέσεις, αλλά και ασάφειες ή παρερμηνείες. Όλα αυτά, βέβαια, έχουν το ενδιαφέρον τους, αλλά καθιστούν δύσκολη την προσαρμογή σου σε μια «κανονική» σχέση.






 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια