ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Θρίλερ στο Αιγαίο: Αγνοείται 60χρονος που πήδηξε από το Blue Star Naxos

Παραμένει αγνοούμενος ο άνδρας που έπεσε στη θάλασσα από το Blue Star Naxos.




Το γεγονός, οσυνέβη λίγο πριν τις εννέα το βράδυ περίπου στο θαλάσσιο τμήμα της Γυάρου, με τον καπετάνιο του Blue Star Naxos, Ηλία Βερβενιώτη να αλλάζει “ρότα” επιστρέφοντας στο σημείο για να καταβληθούν οι απαραίτητες προσπάθειες εντοπισμού του επιβάτη.


Το πλοίο αναχώρησε στις 17.30 από τον Πειραιά και πραγματοποιούσε το δρομολόγιο: Σύρος – Πάρος – Νάξος – Σαντορίνη & Αμοργός (Κατάπολα & Αιγιάλη) – Ηρακλειά – Σχοινούσα – Κουφονήσι – Δονούσα – Αστυπάλαια.




Στο σημείο έσπευσαν δύο πλωτά του Λιμενικού Σώματος, τρία παραπλέοντα πλοία, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και ένα ιδιωτικό ταχύπλοο ενώ οι έρευνες για το εντοπισμό του επιβάτη βρίσκονται σε εξέλιξη.


Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, λίγο μετά τις 8 το βράδυ κι ενώ το πλοίο βρισκόταν ανάμεσα σε Γυάρο και Σύρο, ένας επιβάτης πήδηξε από το κατάστρωμα στη θάλασσα! Πρόκειται για άνδρα μεσήλικα που σύμφωνα με μαρτυρίες, φορούσε τραγιάσκα στο κεφάλι.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο άνδρας περιφερόταν στο χώρο του καταστρώματος και ξαφνικά σκαρφάλωσε στα προστατευτικά κάγκελα δείχνοντας ότι θέλει να πηδήξει στη θάλασσα.





 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια