ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο δημοσιογράφος Άρης Ασβεστάς

Άνανδρη επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ο δημοσιογράφος Άρης Άσβεστας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Το μήνυμα του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη

Θύμα άνανδρης επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος Άρης Ασβεστάς, καθώς άγνωστοι με κράνη τού έστησαν ενέδρα και τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.




Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Γλυφάδα.  Οι δύο δράστες κατάφεραν στο πρόσωπο του Ασβεστά πολλά χτυπήματα και του προξένησαν πολλά τραύματα όπως κάταγμα στη μύτη.

Ο δημοσιογράφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς" όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ακολούθως επέστρεψε σπίτι του.

Το γεγονός καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η οποία ήδη έχει αρχίσει τη σχετική έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης.

Θέση για την επίθεση πήρε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, όπως και άλλοι παράγοντες, όχι μόνο από τον χώρο του αθλητισμού.

"Για τη δολοφονική επίθεση στον Άρη Ασβεστά έχω επικοινωνήσει ήδη με την αθλητική βία και τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές. Καμία ανοχή σε μαφιόζικες ενέργειες" έγραψε στο Twitter του ο κ. Βασιλειάδης.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια