ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΥΡΩ-ΝΑΤΟΪΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ; ΚΑΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!

Η προσπάθεια για άρον - άρον «επίλυση» των διαφορών της Ελλάδας με τη ΠΓΔΜ, δεν γίνεται για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των δύο λαών, την ειρήνη και την καλή γειτονία στα Βαλκάνια, στη βάση της ισοτιμίας, του αμοιβαίου οφέλους και σεβασμού ανάμεσα στις χώρες.



Γίνεται υπό την υπαγόρευση των ΗΠΑ και της ΕΕ για τους δικούς τους σχεδιασμούς, που αποσκοπούν στην ένταξη του κρατιδίου στη «συμμαχία» και την εγκατάσταση εκεί μεγάλης ΝΑΤΟϊκής βάσης.

Η συζήτηση για μια αμοιβαία αποδεκτή λύση που πρέπει να βρεθεί στο θέμα του ονόματος, στο βαθμό που παρακάμπτει τα παραπάνω, καθώς και το πρόβλημα του συνταγματικά κατοχυρωμένου αλυτρωτισμού – επεκτατισμού των Σκοπίων, είναι αποπροσανατολιστική.


Η τοποθέτησή μας αυτή είναι απέναντι σε δήθεν πατριωτικές δυνάμεις που σιωπούν όταν η Ελληνική Μακεδονία και η χώρα μας στο σύνολό της, ξεπουλιούνται στο μεγάλο ξένο και ντόπιο κεφάλαιο και τα λαϊκά δικαιώματα και ελευθερίες κατεδαφίζονται.


 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια