ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«Ντου» του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Οικονομικών – Ένταση με τα ΜΑΤ [βίντεο]


Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούν αυτή την ώρα, εργαζόμενοι από σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.




«Καλούμε τους εργαζόμενους στις 18:00 στο Υπουργείο Οικονομικών όπου τα συνδικάτα θα προχωρήσουν σε εκδήλωση μετονομασίας του Υπουργείο, με ένα νέο τίτλο, πιο ταιριαστό με τις πολιτικές και τα μέτρα που παίρνει» αναφέρει το ΠΑΜΕ.



Τα μέλη του ΠΑΜΕ προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τα ΜΑΤ για να διαμαρτυρηθούν για το πολυνομοσχέδιο.

Τα ΜΑΤ, αρχικά, πήραν διαταγές να πάνε στην είσοδο του υπουργείου, ωστόσο, μετά την ένταση που υπήρξε αποχώρησαν. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ φορούσαν μάσκες και ανέμεναν εντολή για χρήση χημικών, ενώ τα μέλη του ΠΑΜΕ πετούσαν τρικάκια και αποδοκίμαζαν την παρουσία των αστυνομικών.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ με κόκκινη μπογιά έγραψαν σε ρόλα «Κάτω τα χέρια από την απεργία», ενώ τρεις από τους συγκεντρωθέντες ανέβηκαν σε σκάλα και κόλλησαν στο υπουργείο Οικονομικών αυτοκόλλητο, «βαφτίζοντάς» το υπουργείο πλειστηριασμών, φοροληστείας και χαρατσιών.

Να θυμίσουμε πως την Τρίτη, το ΠΑΜΕ έφτασε μέχρι το γραφείο της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, ζητώντας την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου.

Κατηγόρησαν την υπουργό Εργασίας ότι μένει αμετακίνητη στις θέσεις της σε ό,τι αφορά στο δικαίωμα στην απεργία, αφού η ίδια επέμεινε ότι η κυβέρνηση δεν θα πάρει πίσω το νέο πλαίσιο για την απεργία.

«Ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες. Για το δικαίωμα στην απεργία χύθηκε αίμα. Πάρτε το πίσω», φώναζαν τα μέλη του ΠΑΜΕ και συμπλήρωναν «πάρτε πίσω τον αδελφοκτόνο νόμο».

«Δεν συζητάτε, δεν ήρθατε για να συζητήσετε. Εχετε έρθει τόσες φορές εδώ και τα έχουμε πει» τόνιζε η υπουργός στα διαμαρτυρόμενα στελέχη του ΠΑΜΕ.


Προηγουμένως τα μέλη του ΠΑΜΕ είχαν ξηλώσει με λοστάρια τα ρολά και μπήκαν στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας επί της οδού Σταδίου.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια