ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο χάρτης της «Μεγάλης Αλβανίας» σε μπλουζάκι μαθητή στα εγκαίνια διδαχής της αλβανικής γλώσσας σε σχολειό της Κρήτης (Φωτο)

Απίστευτο θράσος από την αλβανική κοινότητα στα εγκαίνια της διδαχής της Αλβανικής γλώσσας σε σχολείο της Κρήτης την προηγούμενη εβδομάδα.



Όπως θα δείτε στην φωτό ένας αλβανός μαθητής φοράει μαύρο μπλουζάκι με τον χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας» και τον αναπληρωτή πρέσβη της Αλβανίας να το καμαρώνει.

Όπως καταλαβαίνουμε, στην Κρήτη θα είχαμε πέραν από την διδαχή της Αλβανικής γλώσσας, θα είχαμε και μαθήματα αλυτρωτισμού εναντίον της Ελλάδας δηλαδή την διδαχή της «Μεγάλης Αλβανίας» (;)

Αναμφισβήτητα τα ερωτήματα που γεννούνται είναι πολλά.

Οι αρμόδιες αρχές και η σχολική επιτροπή του δήμου Χανίων όφειλαν πριν κάνουν δεκτό το αίτημα των αλβανικών συλλόγων να εξετάσουν το περιεχόμενο των μαθημάτων.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τα μαθήματα ακυρωθήκαν και ο διευθυντής του 1ου γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου με τα τον σάλο που ξέσπασε κάλεσε το πρωί τους καθηγητές του σχολείου σε ολιγόλεπτη σύσκεψη σε ένα από τα διαλείμματα, γνωστοποιώντας τους την πρόθεση του να παραιτηθεί. Ο ίδιος δεν έδωσε κάποια εξήγηση για αυτήν την απόφαση, ωστόσο εκτιμάται πώς συνδέεται με τις πρόσφατες αντιδράσεις στο συγκεκριμένο σχολείο.


Η παραίτηση του διευθυντή θα εξεταστεί στο ΑΠΥΣΔΕ, στο Ηράκλειο, και θα αποφασιστεί σύντομα αν η παραίτηση γίνει δεκτή ή όχι.





 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια