ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αποτρόπαιο: Έπνιξε και έκαψε τη γυναίκα του και μετά το έπαιζε απαρηγόρητος

Απίστευτη είναι η είδηση που έρχεται από την ανατολική Γαλλία και αφορά τη δολοφονία μίας 29χρονης γυναίκας.



Τον Οκτώβριο του 2017, το πτώμα της 29χρονης γυναίκας βρέθηκε κάτω από κλαδιά δέντρων κοντά στην περιοχή που έκανε συχνά τζόκινγκ, στο Gray-la-Ville.

Η Alexia Daval βρέθηκε στραγγαλισμένη και απανθρακωμένη, δύο ημέρες αφού ο σύζυγός της δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Ο Jonathann Daval, συντετριμμένος, υποστήριζε ότι την δολοφόνησαν την ώρα που έκανε τζόκινγκ και για σχεδόν τρεις μήνες εμφανιζόταν απαρηγόρητος για τον χαμό της γυναίκας του. Μάλιστα, σε μία εκδήλωση μνήμης τον Νοέμβριο, με δάκρυα στα μάτια, ο 34χρονος διάβασε ένα αφιέρωμα στη σύζυγό του  ενώ έκανε έκκληση για να βρεθούν οι δολοφόνοι της.

Τελικά, σήμερα ο σύζυγος παραδέχθηκε ότι «αυτός ευθύνεται για τον θάνατο» της γυναίκας του, σοκάροντας την γαλλική κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Jonathann Daval  κατέθεσε στην αστυνομία ότι στραγγάλισε τη γυναίκα του, αλλά αυτό έγινε «τυχαία», μετά από μια συζυγική διαμάχη.

Σύμφωνα με πηγές των γαλλικών ΜΜΕ, το ζευγάρι αντιμετώπιζε δυσκολίες στο να συλλάβει παιδί και συχνά είχε «εντάσεις».



 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια