ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μήνυση κατά του Πρ. Παυλόπουλου από κάτοικο της Αμαλιάδας

Μήνυση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας υπέβαλε μία κάτοικος της Αμαλιάδας.



Η γυναίκα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας, συνοδευόμενη από έναν 50χρονο ο οποίος δεν κατάγεται από την Ηλεία, και υπέβαλε μήνυση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ δεν ανέφεραν την πολιτική τους τοποθέτηση και δήλωσαν ‘αγανακτισμένοι Έλληνες πολίτες της κρίσης’.

Ωστόσο, εκατοντάδες μηνύσεις έχουν υποβληθεί από πέρυσι σε διάφορες περιοχές της χώρας από οπαδούς του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα.

Οι μηνύσεις αφορούν τη θέσπιση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με τον νόμο 4389/2016, πίσω από τον οποίο οι οπαδοί του Σώρρα θεωρούν ότι έχει εξυφανθεί συνωμοσία για να πτωχεύσει η χώρα και να καταλυθεί η Δημοκρατία. Με αυτό το σκεπτικό υποστηρίζουν πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να συλληφθεί πάραυτα και να καταδικαστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη για εσχάτη προδοσία.

Η μήνυση που υποβλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας θα αποσταλεί στην Εισαγγελία Αμαλιάδας, ενώ δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υποβληθούν και άλλες με το ίδιο σκεπτικό.


Πηγή: patrisnews.com



 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια