ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δήμος Αλίμου: Δωρεάν σεμινάρια βασικών αρχών ναυαγοσωστικής και πρώτων βοηθειών

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΛΙΜΟΥ

Ο Δήμος Αλίμου, η Wayout Adventures, η Lifeguard Hellas και η Oceanman Greece διοργανώνουν δωρεάν σεμινάρια βασικών αρχών ναυαγοσωστικής και πρώτων βοηθειών.



Το εκπαιδευτικό αυτό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Αλίμου.

Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι λάτρεις της κολύμβησης ανακαλύπτουν τη μαγεία που κρύβει η κολύμβηση στην ανοιχτή θάλασσα.

Αναζητούν αυτή τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας που δίνει η κολύμβηση στο απέραντο γαλάζιο και την απόλυτη ταύτιση με το φυσικό περιβάλλον που επιτυγχάνεται μέσα από την ιδιαίτερη αυτή δραστηριότητα.

Ωστόσο, η καινούργια αυτή κολυμβητική τάση, μακριά από τις οριοθετημένες γραμμές των κολυμβητηρίων, πρέπει να πλαισιώνεται από τη σωστή εκπαίδευση και ενημέρωση, με στόχο την καλλιέργεια κολυμβητικής και αθλητικής παιδείας.

Η Wayout Adventures, αποσκοπώντας στην εκπαίδευση και την ενημέρωση του κοινού, διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου, επιμορφωτικό δωρεάν σεμινάριο για τις βασικές αρχές ναυαγοσωστικής και πρώτων βοηθειών. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους αθλητές, όχι μόνο σε κολυμβητές, αλλά και σε τριαθλητές που συμμετέχουν σε αγώνες ανοικτής θάλασσας.

Υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος θα είναι η Wayout Adventures, διοργανώτρια του μεγαλύτερου διεθνή αγώνα κολύμβησης Oceanman Greece.

Την εκτέλεση την έχει αναλάβει η Lifeguard Hellas, πιστοποιημένη σχολή ναυαγοσωστικής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ναυαγοσωστικής (ILSF), η οποία έχει διατελέσει υπεύθυνη ασφαλείας σε διεθνείς αγώνες, όπως το Ironman Turkey, καθώς και σε πολλούς αγώνες ανοικτής θάλασσας και τριάθλου στην Ελλάδα.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια