ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Παραδόθηκαν οι νέες κερκίδες των Σουρμένων (φωτο)

ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΞΥΛΙΝΑ ΜΑΔΕΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Τη συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Σουρμένων, εξασφάλισε η διοίκηση του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.


Σκοπός του έργου, είναι η αναβάθμιση του γηπέδου, στο Ελληνικό, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής και του ιστορικού σωματείου Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ.

Συγκεκριμένα, θα εκτελεστούν εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα, για τη συντήρηση των κοινόχρηστων χώρων (αποδυτηρίων, γραφείων, κ.λπ.), ενώ τα σάπια ξύλινα μαδέρια, που για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα κυριαρχούσαν, αντικαταστάθηκαν από νέες και ασφαλείς κερκίδες δίνοντας αισθητικά, μια άλλη εικόνα στον αθλητικό χώρο αντάξιο της ιστορίας του.
Ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε: «Παραδόθηκαν οι κερκίδες των Σουρμένων! Τα σάπια ξύλινα μαδέρια που υπήρχαν εδώ μαι δέκα χρόνια στο γήπεδο των Σούρμενων είναι πλέον παρελθόν. Οι νέες κερκίδες και ασφαλείς είναι και αισθητικά δίνουν μια άλλη εικόνα στον αθλητικό χώρο αντάξιο της ιστορίας του. Σύντομα θα ακολουθήσει και η ανακαίνιση του χλοοτάπητα και των αποδυτηρίων του γηπέδου της ιστορικής ομάδας της πόλης μας».



 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια