ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Κόσοβο: Βοήθεια από το FBI για τη δολοφονία του Σέρβου πολιτικού

Στο Κόσοβο, οι έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων του Όλιβερ Ιβάνοβιτς διεξάγονται με εντατικούς ρυθμούς, αναφέρεται από την αστυνομία, ενώ κατά την χθεσινοβραδινή έκτακτη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου ασφαλείας, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Ράμους Χαραντινάι, αποφασίστηκε να ζητηθεί η βοήθεια του FBI εάν παραστεί ανάγκη.



Η εισαγγελία της πόλης Μιτρόβιτσα ανακοίνωσε ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, και που βρέθηκε καμένο ένα χιλιόμετρο έξω από την πόλη, προσφέρει αξιοποιήσιμα στοιχεία για τον εντοπισμό τους. Επίσης, στην κατοχή της αστυνομίας βρίσκεται και το υλικό που κατέγραψαν οι δύο κάμερες που βρίσκονται έξω από τα γραφεία του κινήματος «Ελευθερία Δημοκρατία Δικαιοσύνη».


Η δολοφονία του Όλιβερ Ιβάνοβιτς είναι η πρώτη δολοφονία Σέρβου πολιτικού μετά από εκείνη του πρωθυπουργού Ζόραν Τζίντζιτς το 2003, και όπως τότε έτσι και τώρα προκαλούνται πολλά ερωτηματικά για τα κίνητρα και τους δράστες.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια