ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Survivor 2: Ο Πρώτος Αγώνας Των Μαχητών Έχει Ήδη Νικητή

Ένα Crash Test που θα κρίνει το καλύτερο κορμί της ομάδας των Μαχητών. Μιλάμε με ντοκουμέντα φωτογραφικά.




Οι παίκτες του Survivor έχουν ήδη φύγει για Άγιο Δομίνικο, απ’ όπου και θα δούμε τις πρώτες εικόνες την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου. Θεωρώ πως φέτος το reality επιβίωσης θα ζήσει μεγάλες στιγμές σιελλόροιας, αφού οι άντρες που θα βρεθούν στις ερημικές παραλίες και θα κυκλοφορούν όλη μέρα με τα μαγιό τους, υπόσχονται πολλές πολλές ώρες οφθαλμόλουτρου.

Ένα μικρό, αλλά αντιπροσωπευτικότατο δείγμα θα σου δώσει και το ακόλουθο crash test, στο οποίο συγκρίνουμε τρία από τα αγόρια της ομάδας των Μαχητών και τα σωματικά τους προσόντα. Διότι είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι ο Ηλίας, ο Θοδωρής και ο Νικόλας, ρίχνουν πολύ ιδρώτα στη γυμναστική και αυτό πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε.

Ας μιλήσουν οι εικόνες

Hλίας Γκότσης
Ο Ηλίας είναι Personal trainer και άνοιξε το Instagram του μόλις πριν δυο μέρες. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε αρκετό υλικό, αλλά οι παρακάτω φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι αυτό το αγόρι θα προχωρήσει στο Survivor, με χέρια ή με πόδια.


Αναμένουμε για τα πλάνα που θα αγκαλιάζει τις συμπαίκτριές του όταν χαίρεται ή λυπάται με την έκβαση των αγώνων.



 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια