ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εγκαίνια ανακαινισμένου κλειστού γυμναστηρίου Αλίμου – Μία μεγάλη γιορτή για το Δήμο (φωτο / video)

ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με πλήθος κόσμου και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου του Δήμου Αλίμου την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, μετά την ανακαίνισή του από τη δημοτική αρχή, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.




Παρουσία της Περιφερειάρχη, Ρένας Δούρου και του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, πραγματοποιήθηκε πλήθος δραστηριοτήτων από το «Θουκυδίδειο Γυμναστικό Σύλλογο», την «Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Κωφών», την «Ένωση Τραχώνων – Δίας» «ΑΛΦΑ», «Αlimos Volley», «ΑΠΣ» και «South Basketball Academy», υπό τη μουσική συνοδεία του Μουσικού Σχολείου Αλίμου.




Στην ομιλία του, ο Κος Κονδύλης ευχαρίστησε «όσους δούλεψαν για το έργο και όσους βοήθησαν για τη βραδιά των εγκαινίων», ενώ τόνισε πως «αλλάχτηκαν ή ανακαινίστηκαν όλα στο γήπεδο: οι εξέδρες, το δάπεδο, το ιατρείο, τα αποδυτήρια. Η άθληση είναι κοινωνικό δικαίωμα και όλοι πρέπει να το έχουν. Είναι χρέος μας να προσφέρουμε τέτοιους χώρους στη νεολαία παρά την κρίση. Ο αθλητισμός είναι αγώνας, προσπάθεια, ευεξία. Η γειτονιά μας, ο Άλιμος, αγαπάει τον αθλητισμό».



Τη βραδιά έκλεισε ένας ιδιαίτερος αγώνας μπάσκετ, με παίχτες την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Καπάταη και το Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη κ.ά.






 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια