ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δημοσκόπηση-χαστούκι για τον Τσίπρα: «Χάνει έδαφος» λόγω Σκοπίων – Προβάδισμα 9,7% υπέρ της ΝΔ

Προβάδισμα 9,7% διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας Το Βήμα.



Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό  34,9% έναντι 25,2% του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τη δημοσκόπηση είναι εμφανές πως η κυβερνητική διαχείριση του ονοματολογικού πλήττει σημαντικά της απήχηση του ΣΥΡΙΖΑ καθώς καταγράφεται μεγάλη υποχώρηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στη βόρεια Ελλάδα.

Αναφορικά με την υπόθεση Novartis, οι εξελίξεις είναι ευνοϊκές για τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να ενισχύεται από τα εθνικά ζητήματα που είναι ανοιχτά, όπως Σκοπιανό και βέβαια η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και την Κύπρο.

Η δημοσκόπηση καταγράφει ενίσχυση της Χρυσής Αυγής η οποία όπως φαίνεται θα δώσει μάχη με το Κίνημα Αλλαγής για την τρίτη θέση.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κινούνται κάτω από το όριο του 3% ενώ με τα σημερινά δεδομένα οριακή είναι και η είσοδος της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή.

Αναλυτικά η εκτίμηση ψήφου:

ΣΥΡΙΖΑ 25,2%
ΝΔ 34,9%
Χρυσή Αυγή 9,4%
Κίνημα Αλλαγής 8,4%
ΚΚΕ 7,0%
ΑΝΕΛ 2,5%
Ένωση Κεντρώων 3,0%
Λαϊκή Ενότητα 1,9 %
Εθνική Ενότητα 1,5%
Ελληνική Λύση 1,5%

Άλλο 4,7%



 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια