ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αίμα ρέει στα πεζοδρόμια της Αθήνας

Τη νύχτα της Δευτέρας ο 24χρονος Δ.Β. βρισκόταν μαζί με δύο φίλους του στο καφέ-μπαρ «Χίλιες και μία νύχτες» στη Φωκίωνος Νέγρη.


Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, δύο άτομα που φορούσαν γάντια και είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με μαύρες κουκούλες τον πλησίασαν και πριν προλάβει να αντιδράσει άνοιξαν πυρ εναντίον του. Τον πυροβόλησαν τουλάχιστον δέκα φορές με δύο πιστόλια διαμετρήματος 9 mm και έφυγαν από το σημείο.

Ορισμένα στοιχεία της έρευνας κατατείνουν στο συμπέρασμα ότι οι δολοφόνοι ήταν αλλοδαποί, ενώ στο σημείο της δολοφονίας οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών βρήκαν και περισυνέλεξαν 10 κάλυκες. Οι περισσότεροι από τους θαμώνες έφυγαν πανικόβλητοι από το μπαρ, ενώ τον 25χρονο μετέφεραν αιμόφυρτο και εγκατέλειψαν –εν ζωή– στην είσοδο της κλινικής «Doctors Hospital», στην οδό Κεφαλληνίας, οι δύο νεαροί οι οποίοι την ώρα της ένοπλης επίθεσης βρίσκονταν μαζί του. Ο 25χρονος κατέληξε λίγη ώρα αργότερα υποκύπτοντας στα τραύματά του.

Εμενε μαζί με τους γονείς και την αδελφή του σε διαμέρισμα της οδού Μυτιλήνης και ήταν μέλος στον σύνδεσμο φιλάθλων της ΑΕΚ στην Κυψέλη. Στο παρελθόν μάλιστα είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε επεισόδια σε γήπεδο, ενώ φέρεται να είχε κατηγορηθεί για ληστεία. Δήλωνε πυγμάχος και ερευνώνται τυχόν επαφές του με κυκλώματα «προστασίας».

Χθες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διατείνονταν ότι δεν διέθεταν ενδείξεις πως η άγρια δολοφονία συνδέεται με το ποινικό παρελθόν του 25χρονου και κατέβαλαν προσπάθειες να εντοπίσουν τους νεαρούς που ήταν μαζί με το θύμα τη στιγμή του φόνου. Η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να γνωρίζει την ταυτότητά τους και μάλιστα εκφράζεται η εκτίμηση ότι η μαρτυρία τους θα βοηθήσει στην αποκάλυψη της ταυτότητας και των κινήτρων των δολοφόνων.

Ο δράστης έφυγε πεζή

Ενα εικοσιτετράωρο νωρίτερα, νεκρός από σφαίρες στο κεφάλι και στο στήθος έπεσε 61χρονος στο Περιστέρι. Ο Γ.Π. δέχτηκε τους τέσσερις πυροβολισμούς στη συμβολή των οδών Θηβών και Τρεμπεσίνας, ενώ καθόταν στη σταθμευμένη μηχανή του. Είτε είχε μόλις σταθμεύσει και ετοιμαζόταν να αποβιβαστεί είτε είχε ανέβει στη μοτοσικλέτα και επρόκειτο να αναχωρήσει από το σημείο. Ο φόνος του 61χρονου εξάλλου έγινε μόλις μερικές δεκάδες μέτρα από το διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Τρεμπεσίνας. Μάρτυρες φέρονται να κατέθεσαν ότι ο δράστης ήταν ένας και έφυγε πεζή από το σημείο της δολοφονίας, δίχως να μπορούν να αποσαφηνίσουν εάν είχε ή όχι καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου.

Το όνομα του 61χρονου είχε συμπεριληφθεί στη δικογραφία που είχε σχηματίσει το 2011 το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών κατά 217 «μπράβων». Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο διευκρίνιζαν ότι ο ρόλος του σε αυτή την υπόθεση ήταν περιφερειακός και σημείωναν ότι το θύμα είχε πολλές καταδικαστικές αποφάσεις για έκδοση ακάλυπτων επιταγών.


Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διευκρίνιζαν χθες ότι με βάση τα έως τώρα ευρήματα οι δύο ανθρωποκτονίες δεν συνδέονται μεταξύ τους. Ακόμα, παρά τους συνειρμούς περί του αντιθέτου τόνιζαν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις που να συνδέουν τα δύο τελευταία περιστατικά με τον φόνο του Βασίλη Στεφανάκου το βράδυ της 17ης Ιανουαρίου στο Χαϊδάρι.


 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια