ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Χαμός και επεισόδια στο Απόλλων Σμύρνης – Εθνικός Πειραιά [βίντεο]

Ένταση και επεισόδια στιγμάτισαν το ματς ανάμεσα σε Απόλλωνα και Εθνικό, στο οποίο νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι με 10-7, στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών.




Τα επεισόδια σημειώθηκαν τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου από το ξεκίνημα, ενώ το ματς διεκόπη για αρκετή ώρα στην τέταρτη περίοδο μετά από πτώση οπαδού από τις εξέδρες.

Το ματς ήταν αμφίρροπο με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται 7-6. Στην τελευταία περίοδο ο Απόλλων μπήκε αποφασισμένος για τη νίκη και με γκολ των Λέκιτς και Μποσκόφ έκανε το 9-6, δίνοντας προβάδισμα 3 γκολ στους γηπεδούχους.

Σε εκείνο το σημείο σημειώθηκε μεγάλη ένταση με μικρή σύρραξη εντός πισίνας (οι οπαδοί του Εθνικού διαμαρτυρόταν από νωρίς για τη διαιτησία) και έναν οπαδό του Εθνικού να πέφτει από την κερκίδα εντός αγωνιστικού χώρου και να τραυματίζεται.

Προκλήθηκε ένταση, με τους διαιτητές να διακόπτουν το παιχνίδι και να υποχρεώνουν τις ομάδες να μεταφέρουν τους πάγκους απέναντι.

Με την επανέναρξη του αγώνα ο Εθνικός μείωσε με πέναλτι του Καρούντζου, όμως ο Μοσκόφ και πάλι αύξησε τη διαφορά στα 3 γκολ, σφραγίζοντας τη νίκη με 10-7.

Για το επεισόδιο εντός αγωνιστικού χώρου δόθηκαν αποβολές με αντικατάσταση και κίτρινες κάρτες, ενώ λίγο πριν από το φινάλε δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Εθνικού Κουντουδιός.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα:

Ένα λεπτό πριν από τη λήξη α’ οκταλέπτου δημιουργήθηκε ένταση από φιλάθλους Εθνικού. Χτύπαγαν το σκέπαστρο της ομάδα «Απόλλων».

Ο αγώνας διεκόπη για ένα λεπτό και όταν ηρέμησαν τα πνεύματα συνεχίστηκε. Στο 5.30 πριν από τη λήξη της τέταρτης και τελευταίας περιόδου δημιουργήθηκε πάλι ένταση από φιλάθλους του Εθνικού, με αποτέλεσμα ένας φίλαθλος να γλιστρήσει από τα κάγκελα, να πέσει μέσα στο κολυμβητήριο και να χτυπήσει στο κεφάλι και στα πλευρά.

Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα και μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Ο αγώνας διεκόπη για πέντε λεπτά. Άλλαξαν θέση οι πάγκοι και πήγαν από την απέναντι πλευρά και ο αγώνας συνεχίστηκε. Στο 1.10 πριν από τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Εθνικού Κουντουδιός για έντονη διαμαρτυρία, παρότι είχε παρατηρηθεί για τον ίδιο λόγο νωρίτερα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 10-7

Οκτάλεπτα: 4-4, 2-1, 1-1, 3-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς Λ., Μητρόπουλος 1, Φωκάς 1, Μοσκόφ 5, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος Γ., Λέκιτς 2, Παπάκος, Δερμιτζάκης Δ. 1., Δερμιτζάκης Χρ., Καστανάκης, Μιχαλόπουλος, Γιαννουρής.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης 1, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν., Χονδροκούκης 1, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 1, Καρούντζος 3, Φώσκολος, Μπεριστιάνος 1, Ξυλούρης, Σκληρός, Πιτούλης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.

Διαιτητές: Κυράνης Κ., Κραβαρίτης


Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης





 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια