ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«Μια λέξη και μια νότα» στον δημιουργό και την Δημιουργία στον Άλιμο

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ  ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ 


Από δεξιά η λογοτέχνης Ανδρονίκη Άτζεμογλου η Τραγουδοποιός Τέτη Ρενέζη και ο Αντιδήμαρχος Αλίμου κο; Στέφανος Διαμαντής 

Στις 4 Φεβρουαρίου 2018 ενώσαμε τις δυνάμεις μας για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου μας Αλίμου.


Τέσσερις  Αλιμιώτες δημιουργοί  ο Τάκης Τάγκαλος, η Τατιάνα Τζινιώλη , η Ελένη Φωτίου και εγώ στον φιλόξενο και ζεστό χώρο του Premier της τέλειας οικοδέσποινας  Παρασκευής Γραψοπούλου παρουσιάσαμε τα δημιουργήματά μας.

Η βραδιά κύλησε σαν παλιό καλό κρασί  με τραγούδια της Τέτης Ρενέζη .Με φωνή γεμάτη μπρίο παρουσίασε τον πρώτο της δίσκο «Kυριακάτικη εκδρομή». Δίπλα της ήχησαν οι νότες από τον  έμπειρο μουσικό  Απόστολο  Κορδέλλα .

Η βραδιά απογειώθηκε στα άστρα μέσα στην ‘’Σιγή των Αστεριών’’ της συγγραφέως Ελένης Φωτίου ,του πρόσφατου βιβλίου της από τις Εκδόσεις Λιβάνη.

Έκανε μια βόλτα με μέτρο με την τελευταία πρόσφατη  ποιητική συλλογή  του Τάκη Τάγκαλου, τις «Ποιητικές Διαδρομές στο μέτρο» Έκδοση 2017.Πραγματοποίησε  ένα ταξίδι για ‘’Ένα βράδυ στο Manhattan” της συγγραφέως Τατιάνας Τζινιώλη Eκδόσεις Πηγή ,της τριλογίας της.

Από αριστερά διακρίνουμε την Τατιάνα Τζινιώλη, Ανδρονίκη Ατζέμογλου ,Τάκης Τάγκαλος, Ελένη Φωτίου.

Οι ψυχές έκαναν  ταξίδι στον χωροχρόνο καταδύθηκαν και αναδύθηκαν με τα φτερά της σοφίας τους και προσγειώθηκαν σ’ έναν «ΕπίγειοΟυρανό» της νέας νουβέλας που ετοιμάζω μετά από δυο ποιητικές συλλογές και μια νουβέλα.

Γιατί ,η συνάντηση μιας νότας και της λογοτεχνίας μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι  στην εκδήλωση ‘’Μια νότα και μια λέξη’’ που τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχός μας κ.Ανδρέας Κονδύλης και ο Αντιδήμαρχος κ.Στέφανος Διαμαντής .

Η κ. Μαίρη Ανανιάδου και η κ. Δώρα Σύρμα, και ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Παραβρέθηκε και ο συγγραφέας κ.Παύλος Χρήστου.



 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια