ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αναβολή του final 4 του κυπέλλου βόλεϊ λόγω CEV

ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Οι πιθανές προκρίσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ανάγκασαν την ΕΟΠΕ να αναβάλει το final 4 στη Γλυφάδα, το οποίο είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 17 και 18 Μαρτίου.



Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής είναι οι τέσσερις ομάδες που είχαν εξασφαλίσει την παρουσία τους.

Η απόφαση για αναβολή της τελικής φάσης έρχεται λίγες ώρες μετά τα επεισόδια οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Καλλιθέα, στο πλαίσιο του αγώνα του Εθνικού με τους «πράσινους» για το κύπελλο.

Η ομοσπονδία είναι θορυβημένη από το ξέσπασμα βίας και όλα αναμένεται να συζητηθούν στο ΔΣ.

Ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο αλλαγής της έδρας της τελικής φάσης αφού έχουν… στριμωχτεί κι άλλες διοργανώσεις στο κλειστό της Γλυφάδας και είναι άγνωστο αν θα είναι διαθέσιμο τη νέα ημερομηνία.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ αναφέρει:
«Λόγω της αιφνίδιας αλλαγής των ημερομηνιών των ευρωπαϊκών αγώνων από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και πιθανών προκρίσεων των Ελληνικών ομάδων, του ΠΑΟΚ (Champions League) και του Ολυμπιακού (Challenge Cup), το final-4 του Κυπέλλου ανδρών, που ήταν προγραμματισμένο για 17-18 Μαρτίου στο κλειστό της Γλυφάδας, αναβάλλεται για νέα ημερομηνία, η οποία μαζί με τις υπόλοιπες λεπτομέρειες της διοργάνωσης θα συζητηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας».

Η νέα ημερομηνία καθώς και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες της διοργάνωσης θα συζητηθούν στο ΔΣ της ΕΟΠΕ τη Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια