ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Παρασκευής 30-3-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...


Κριός
Γενικά
Έχεις σήμερα μια ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα, Κριέ μου. Παλιές υποθέσεις θα βρουν το δρόμο τους με τη συνδρομή σημαντικών ατόμων. Θα σε ενισχύσουν αρκετά οι άνθρωποι αυτοί και θα δεις να μπαίνουν σε εφαρμογή τα σχέδια που είχες οργανώσει καιρό πριν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τον Αιγόκερω σε βοηθά, Κριέ, και θα σου στρώσει έτσι τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις τη σχέση σου ιδανική. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, ο ίδιος πλανήτης θα σε ευνοήσει για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλες τις δυνατότητες στη δουλειά σου, Κριέ, να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να προσέχεις και να μην προχωρήσεις σε κάποια βιαστική κίνηση. 

Ταύρος
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε μου, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα δεις πολλά πράγματα με αρνητικό μάτι. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ, διαφορετικά στο μέλλον θα σου δημιουργηθούν προβλήματα. Πάνω από όλα φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με δικά σου άτομα για όλα τα θέματα που σε απασχολούν, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η δυναμικότητα σου είναι στα ύψη, Ταύρε μου, και θα θέλεις σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, δεν θα τα πας άσχημα, φρόντισε μόνο να μη χαλαρώσεις και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα, που έχεις από το παρελθόν. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, αφού θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν είχες προβλέψει.

Δίδυμοι
Γενικά
Μερικές φορές, Δίδυμε, κάποια άλλα άτομα παίρνουν αποφάσεις για σένα κι αυτό σε εκνευρίζει αφάνταστα. Κοίτα να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να μην προβληματίζεσαι με ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία για σένα. Μπορείς να βάλεις νέους στόχους για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, μπορείς να πεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο ταίρι σου, για κάποια πράγματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σου, ώστε να περνάτε καλύτερα και οι δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, σήμερα θα δεις πολλούς στόχους σου να αρχίσουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να τις σκεφτείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι πάντως σε περίοδο, που θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.   

Καρκίνος
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε μου, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, αφού, μην νομίζεις, δεν χαίρονται όλοι με τις επιτυχίες σου. Πρέπει να αντιληφθείς έγκαιρα, ποια άτομα σου κάνουν και ποια όχι, ώστε να

προχωρήσεις πολύ γρήγορα στα ξεκαθαρίσματά σου. Βέβαια, παρασκηνιακές καταστάσεις μπορεί να υπάρχουν, αλλά μην ανησυχείς, αφού δεν πρόκειται να σε επηρεάσουν σε κάτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τον Αιγόκερω θα σε προικίσει σήμερα με πολύ ερωτισμό, Καρκίνε μου, και θα θέλεις να περνάς καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, απ’ όπου μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Έχεις ισορροπήσει οικονομικά σου, γι’ αυτό σήμερα φρόντισε να παραμείνεις στον προγραμματισμό σου.  

Λέων
Γενικά
Αυτή η μέρα, Λέων μου, θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Θα σε συμβούλευα, σήμερα να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ όμορφα μαζί. Η καλή σου διάθεση και η άψογη επικοινωνία θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά στο σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, αυτή την περίοδο δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν σημαντική επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει σήμερα να σκεφτείς σοβαρά μερικές προτάσεις που θα σου κάνουν, αφού μπορεί να είναι συμφέρουσες.

Παρθένος
Γενικά
Προχώρα σήμερα με πολύ δυναμισμό, Παρθένε, στις δραστηριότητες που έχεις και είναι σίγουρο ότι σύντομα θα έχεις επιτυχία. Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να διαπρέψεις σε ό,τι κι αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό θα είναι να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα, Παρθένε, μπορείς να κάνεις κι εσύ κάποιες αλλαγές στη σχέση σου, ώστε να ικανοποιηθεί το ταίρι σου, αλλά - εξίσου σημαντικό - να περνάς καλά κι εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Για να τακτοποιηθούν τα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν εκτός προγραμματισμού.

Ζυγός
Γενικά
Η μέρα σου, Ζυγέ, θα είναι αρκετά καλή. Θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Συνήθως όμως, χρειαζόμαστε πρόσθετη βοήθεια για να πετύχουμε κι εσύ θα τη βρεις στο πρόσωπο των δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην ξεχνάς, Ζυγέ, ότι ο Άρης είναι στον Αιγόκερω και σε ευνοεί, οπότε θα δεις πολλές καταστάσεις στη σχέση σου να αλλάζουν προς το καλύτερο. Και αν συνεχίζει να σε ακολουθεί η μοναξιά, να ξέρεις, ότι αυτή την περίοδο η κατάσταση θα αλλάξει, αφού θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, δείχνεις τυπικότητα και υπευθυνότητα. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα ξεκινήσουν να αυξάνονται.

Σκορπιός
Γενικά
Η σημερινή μέρα, Σκορπιέ μου, επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Είναι καλό το πρόγραμμα που έχεις βάλει, για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να κινηθείς με περισσότερη προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Σκορπιέ μου, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στη σχέση σας, που ίσως να μη σου αρέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, και σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά, προσπάθησε σήμερα να συγκρατηθείς, αφού θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. 

Τοξότης
Γενικά
Μπορείς, Τοξότη μου, να περιμένεις να αλλάξουν μερικές καταστάσεις και να μην αγχώνεσαι άδικα. Η στασιμότητα που διαπιστώνεις αυτό το διάστημα, σε κάνει να εκνευρίζεσαι αρκετά. Κι όμως, δεν πρέπει να αποθαρρύνεσαι, αφού είσαι σε μια πολύ εποικοδομητική περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη μου, φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που μπορεί να έχεις από άλλες δραστηριότητες και μετά να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να κάνεις κινήσεις για ορισμένες συνεργασίες που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες αλλαγές που είσαι σε θέση να κάνεις.

Αιγόκερως
Γενικά
Η σημερινή μέρα, Αιγόκερε, γενικά θα είναι πολύ καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις έντονο εκνευρισμό. Έχεις πολύ δυναμισμό και ό,τι αναλάβεις, μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά και με μεγάλη υπευθυνότητα. Μπορείς, λοιπόν, να νιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις σήμερα να κάνεις πάρα πολλά για τη σχέση σου, Αιγόκερε, ώστε να γίνει τέλεια, αλλά και να δώσεις όλα αυτά που ίσως λείπουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα είναι γενικώς καλά, και για μερικές καθυστερήσεις που έχεις, δε χρειάζεται να ανησυχείς, αφού θα τακτοποιηθούν πολύ σύντομα. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, αφού όλα αυτά τα θέματα σε αγχώνουν αρκετά. 

Υδροχόος
Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Μπορεί να γίνουν σημαντικά λάθη. Μερικές φορές γίνονται πράγματα που σε πειράζουν πάρα πολύ και δυστυχώς προέρχονται από δικά σου άτομα. Ευτυχώς όμως, εσύ μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, θα έχεις έντονη γοητεία και ρομαντισμό, που θα καταπλήξουν. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου σήμερα, Υδροχόε, δε θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου θα είναι στα ύψη της. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα ανοίγματα.

Ιχθύες
Γενικά
Ίσως, Ιχθύ, μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις, ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Σήμερα, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που ίσως να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, τον οποίο τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ μου, θα θέλεις να κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου, για να διώξεις μακριά καταστάσεις, που σε στεναχωρούν στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις.
Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν σήμερα κάποιες ευκαιρίες, για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.






 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια