ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ετσι πέθανε η Λαγούδη – Σοκάρει η έκθεση του πραγματογνώμονα

Σοκάρει η νέα έκθεση του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που βγάζει και το πόρισμα για το χαμό της Ειρήνης Λαγούδη.


Στην έκθεση προσδιορίζεται ο ακριβής χρόνος που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στο αυτοκίνητο αλλά και νέα στοιχεία που  αποκαλύπτουν τον τρόπο θανάτου της νεαρής γυναίκας!


Το πόρισμα των 71 σελίδων του πρώην υπαρχηγού της πυροσβεστικής Ανδριανού Γκουρμπάτση προσδιορίζει για πρώτη φορά τον ακριβή χρόνο στον οποίο εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στο χρυσαφί αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη, σύμφωνα με το Star.


Η φωτιά μπήκε από τους δολοφόνους της σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα στις επτά και μισή τα απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου. Η ώρα προκύπτει από την ανάλυση των ανέμων που επικρατούσαν στη λίμνη Τριχωνίδα από το μεσημέρι και μετά.

«Επιβάλλεται να μάθουμε πού βρισκόταν, αν βρισκόταν στο συγκεκριμένο μέρος, αν βρισκόταν κάπου αλλού», είπε  ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής και πρόσθεσε: «Τη στρίμωξαν στα πίσω καθίσματα για να φανεί αυτοχειρία»

Όπως λέει ο κύριος Γκουρμπάτσης: «Στο τόπο της πυρκαγιάς έμειναν ίχνη που μαρτυρούν τι έγινε. Ένας άνθρωπος που θέλει να αυτοκτονήσει πάει και αυτοπυρπολείται, δεν περιμένει 4 ώρες. Τα στοιχεία ενισχύουν την εγκληματική ενέργεια».

Η Ειρήνη Λαγούδη, σύμφωνα με τη νέα έκθεση, διαπληκτίστηκε με το άτομο ή τα άτομα που κατά πιθανότητα είναι και οι δολοφόνοι.Ο δράστης εσκεμμένα έκλεισε τον ανεμιστήρα του αυτοκινήτου, ενώ δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, να μιλάμε ακόμα και για εμπρηστή πάθους.


Πηγή:Star.gr




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια